2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایخیانتش برات رو شد؟

کفشدار استخری ک دخترمو میبرم زنگ زد رو گوشیش 

تا جواب تلفن دادم قطع کرد از ترسش 

شماره زدم تو گوشیش دیدم اونه 

ده روز ببود زایمان کرده بودم خونه شلوغ بود هیچ عکس العملی نتونستم نشون بدم گفتم بقیه بدونن تف سربالا هست

2805
کفشدار استخری ک دخترمو میبرم زنگ زد رو گوشیش تا جواب تلفن دادم قطع کرد از ترسش شماره زدم تو گوشیش دی ...

وای لعنتی

فقط چطور باهم ارتباط گرفتن

آخه پرسنل استخر زنانه ک کلا داخلن و هیچ مردی نمیتونه ببینه‌شون

استخرهایی ک من رفتم ک اینطور بوده

خب هیچی بهش نگفتی؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

وای لعنتیفقط چطور باهم ارتباط گرفتنآخه پرسنل استخر زنانه ک کلا داخلن و هیچ مردی نمیتونه ببینه‌شوناست ...

آره خودمم تو شوکم نمی‌دونم چجوری رفیق شدن 

فقط یک بار فرستادمش ک برو مایو دخترم ازش بگیر 

همون موقع هم ک شماره این خانمه بهش ندادم 

یهو دیدم این خانمه مهربون شد زنک رو زنک ک چرا دیگه دخترت نمیاری استخر و بیارش ی بار بردمش ازش بلیط نگرفت 

ی بار دیگه عروسی بودیم بین این همه آدم تو تالار اومد پیش من و کلی حرف زد تا این دفعه ک دستش رو شد

آره خودمم تو شوکم نمی‌دونم چجوری رفیق شدن فقط یک بار فرستادمش ک برو مایو دخترم ازش بگیر همون موقع هم ...

وای زنه عجب بی‌شرفی بوده

قشنگ آویزون بوده تا شوهرتو دیده چسبیده بهش

خب الان ب روی شوهرت آوردی؟

هنوزم باهمن ؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

وای زنه عجب بی‌شرفی بودهقشنگ آویزون بوده تا شوهرتو دیده چسبیده بهشخب الان ب روی شوهرت آوردی؟هنوزم با ...

ب شوهرم گفتم کلی قسم خورد حتی ب جون بچه تازه تولدشده ولی مطمانم دروغ میگه 

برام عجیبه چرا ب جون بچه ام قسم خورد

ب شوهرم گفتم کلی قسم خورد حتی ب جون بچه تازه تولدشده ولی مطمانم دروغ میگه برام عجیبه چرا ب جون بچه ا ...

بنظرم اگ قصد طلاق داری ک هیچی

ولی اگ قصد زندگی داری، الکی مثلا باور کن و خیلی ب روش نیار

بگو چون جون بچه‌رو قسم خوردی میدونم دروغ نمیگی

ولی حواستو بیشتر جمع کن و رابطتو باهاش خوب کن

اینجوری ک ازش متنفری اگرم نخاد دوباره خیانت میکنه

بنظرم اگ قصد طلاق داری ک هیچیولی اگ قصد زندگی داری، الکی مثلا باور کن و خیلی ب روش نیاربگو چون جون ب ...

مهم ترین موقعیت زندگیم بود و خیانت کرد 

دیگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست