2777
2789

بچه من ۵ سالشه 

هر وعده غذا تو خونه ما:

شوهرم: بچه از این غذا بخور خوشمزه اس

بچه: دوس ندارم

+ حالا یه لقمه بخور.

- نهههههه ولم کن دیگه

+یه ذره بخاطر منننننن

- نمیخوام

بعد تو یه حرکت یهویی، شوهرم‌یه تیکه از این غذا یا خوراکی رو یهو میذاره دهن بچه.

بچه جیغ میزنه و دهنشو پاک میکنه.

شوهرم: دیدی خوشمزه اس؟

بچه: نخوردم، پاکش کردم

شوهرم: بچه های مردم همه چی میخورن،اینم بچه من😒

بچه: مامااااان بگو ولم کنه دیگه😫

شوهرم: من جای مامانت بودم غذای دیگه جز غذای سفره نمیدادم‌بهت(من غذای جدا واسه بچم نمیپزم ولی میخواد کل بدغذایی بچه رو بندازه گردن من.درصورتیکه خانواده خودش بشدت بد غذان)

کلا هیچوقت غذا نمیچسبه به آدم.چون شوهرم یکسره در حال تذکر و نصیحت و تعلیم و تربیته.همین امروز هم صبونه رو کوفتمون کرد.

یبار نشد بی صدا غذاشو بخوره.یا داره با بچه کل کل میکنه.یا شوخی میکنه باهاش و لج بچه درمیاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂طرز تایپت چقد کیوته

میشه نفری یه صلوات مهمونم کنین نذرم قبول شه:)🪽✨️در من انگار کسی در پی انکار من است؛یک نفر مثل خودم تشنه ی دیدار من است..:)و من فکر میکردم مرگ ظاهر ماجرا بود،آنچه مارا می کشت زندگی بود.حتی لایِ حقیقتاتون نَبود صِداقَتی!هزار رویا کشته میشه تا یاد بگیری زندگی رویایی نیست.کسانی که به زندگی دیگران نور می بخشند روزی خورشید خواهند شد

دقیقا خونه ی ماهم همینه🤣

بچه منم ۵سالشه وشوهرمن مدام بازور میخواد غذا بریزه توحلقش

منم مخالفم ولی دخالتی نمیکنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حالا خونه ما برعکسه! شوهرم هی میگه ولش کن، من میگم آره میخوای اینم مثل خودت بدغذا بشه

خب با زور بدی که بدتر بدغذا میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من مطمعنم شوهرم از این‌است که با بچه دست به یکی میکنن هردو غذا نمیخورن 

من باید التماس کنم توورخداااا😣

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

2810