2777
2789

سلام بچها من یه حاجت خیلی مهم دارم شنیدم زیارت عاشورای حق شناس خیلی حاحت میده اما خودم امکان خوندنش رو نداذم برای همین دنیال یک نایب معتبر و پاک که واقعا نفسش حق باشه میگردم اگر میناسید معرفی کنید لطفا واقعی باشه  ممنونتوم🥰🥰🥰🥰🥰🥰

سلام خواهر گلم به نظرم اینجا به هر کسی اعتماد نکن خودتون بخونید حتما نتیجه میگیرید،اینجا یه نفرو به من معرفی کردن پول هم واریز کردم ولی بعدا متوجه شدم کلاه بردار بودن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهر گلم به نظرم اینجا به هر کسی اعتماد نکن خودتون بخونید حتما نتیجه میگیرید،اینجا یه نفرو به ...

واقعاااا؟؟؟خب اونکه اره نمیشه اعتماد کرد ولی کسی رو پیدا نمیکنم خودم اخه گناه های کوچیک بهرحال دارم نمیشه که گفت واقعا معصوم باشم 

یه خانم نابینا ،اما باخدا ،حافظ قرآن هست و فکر کنم تنها کسی که همه اینجا میشناسند و اطمینان صد درصدی ...

بله چک کردم تاپیکشونو الان ؟؟ شما تاالان به ایشون سپردید براتون بخونن یا کسی سپرده که نتیجه گرفته باشه ؟؟

بله چک کردم تاپیکشونو الان ؟؟ شما تاالان به ایشون سپردید براتون بخونن یا کسی سپرده که نتیجه گرفته با ...

من خارج از سایت باهاشون در ارتباط هستم  و دوستم هستن .ازین بابت خیالتون راحت کلاه بردار نیست .خودم نایب بودم یمدت اما الان شرایط ندارم بخونم و حال جسمی و روحیم خوب نیست ولی ایشون میتونن

من خارج از سایت باهاشون در ارتباط هستم و دوستم هستن .ازین بابت خیالتون راحت کلاه بردار نیست .خودم ن ...

چقدر خوب بهشون درخواست دادم مرسی عزیزم که معرفی کردی 😍

@zahraayat این کاربر رو ببین

بله کامنتا رو خوندم. فقط درست متوجه نشدم باید چی کار کنم. بار اولم هست که انجام بدم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
واقعاااا؟؟؟خب اونکه اره نمیشه اعتماد کرد ولی کسی رو پیدا نمیکنم خودم اخه گناه های کوچیک بهرحال دارم ...

خب معصوم که هیچکس نیست جز چهارده معصوم و افراد خیلی خاص. اینو نوشتم که به خودتون امید داشته باشین و بدونین هر گناهی هم راه جبران داره و خدا خیلی مهربونه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
یه خانم نابینا ،اما باخدا ،حافظ قرآن هست و فکر کنم تنها کسی که همه اینجا میشناسند و اطمینان صد درصدی ...

خیلی ممنونم از محبتتون. حسابی انرژی گرفتم از خوندن کامنتتون.

@zahraayat این کاربر رو ببین

خوب شد اومدین سایت کارتون داشتم اتفاقا.
ممنونم که اینقدر بهم محبت دارین.
منم دوست داشتم تو تاپیکهایی که میگن کاربر مورد علاقتو معرفی کن اسم شما رو هم بنویسم.

2810