2777
2789
عنوان

توروخدا کنکوریا بیان

133 بازدید | 15 پست

بین ذهبی و شجاعی کدوم خوبه؟ واقعا میشه باهاش یاد گرفت. من با همه دبیرا ارتباط میگیرم توروخدا اگه میشناسین بازم معرفی کنید خیلی گیرم دعاتون میکنم همیشه🥲💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوخی می‌کنه بابا نمیخواد کلاس جو یکنواخت داشته باشه

بله اما من واقعه خوشم نمیاد قشنگ واضحه این رفتارای ک داره انعکاس رفتار پدر و مادرشن واضحه پر از عقده اس دانش اموزی ک الان هزار استرس داره باید کلمات خوب ب کار برد براش ن کلماتی ک لیاقتش همون شجاعی خودشه

بله اما من واقعه خوشم نمیاد قشنگ واضحه این رفتارای ک داره انعکاس رفتار پدر و مادرشن واضحه پر از عقده ...

بابا چیکار دارم به اخلاق دبیر؟ وقتی دبیر سگ اخلاقم باشه چیزی که توضیح میده حالیت باشه بتونی تست بزنی اینا دیگه واست مهم نیست خدایی ول‌کن این حرفارو به چخ چیزایی گیر میدید

جواب میده واسه کسی که منفی میزنه میتونه برسه به یه درصد ۵۰ ۶۰ باهاش؟

اره چون همه چیو از ریشه و تشریحی میگه بدردت میخوره عزیزم

اما مثلا منم ک صفر صفرم نوکنده دیدم هیچی تو مخم نرفت

یا یحیوی هم تشریحی و کامل میگه

اره چون همه چیو از ریشه و تشریحی میگه بدردت میخوره عزیزماما مثلا منم ک صفر صفرم نوکنده دیدم هیچی تو ...

خداروشکر ایشالا به آرزوهات برسی مشکلی نیست اگه واقعا اینطوری باشه دیگه نگاه میکنم و اصلا حتی جونم به لبم برسه عوض نمیکنم بقران مرسی دختر واست آرزو میکنم به آرزوت برسی و گره از کارات همیشه باز باشه ایشالا

2810