2777
2789
عنوان

گپ تلگرامی دختر پسر

178 بازدید | 25 پست

بچهادوستم التماس کرد بیا منم رفتم. حالا چیزیم نمیگما ی سلام صب بخیر و وقت بخیر و ایناست

بنظرتون بهش بگم ک رفتم تو ی گروهی؟ 

یا مهم نیست خیلی

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

جات باشم میام بیرون

اگر مال دانشگاه یا یه حرفه و مهارتی بود اوکی بود ولی اغلب این گپا به جایی نمیرسه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به کی

پسر خالمه اما خب قصدمون جدی

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

جات باشم میام بیروناگر مال دانشگاه یا یه حرفه و مهارتی بود اوکی بود ولی اغلب این گپا به جایی نمیرسه

خودمم دلم نمیخواست اصلا اولین باره رفتم

خیلیم حرفای بی معنی میزنن مثلا من گفتم صب بخیر با ی گل نشسن میگن تو مثل عمه های مایی یا مث نمیدونم خاله هامونی

میگم شاید لفت بدم دوستم بدش بیاد

اغلب به پی وی میکشه

واااقعا؟ 

تهش به پیوی ختم میشه😐

یا خدا پدرشونو در میارم

اگر ادم خیلی جدیم باشه بازم میان؟ 

منم گاهی میرم گپ چت برای سرگرمیخیلی تنهام🥺😐

بنظرم کار بیهوده ایه

خودمم دلم نمیخواست اصلا اولین باره رفتمخیلیم حرفای بی معنی میزنن مثلا من گفتم صب بخیر با ی گل نشسن م ...

خب بدش بیاد😐

مهم نیست

بگو دوست نداشتم تو همچین محیطی باشم

بخاطر رو دربایسی کاری نکن

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
یا خدا پدرشونو در میارماگر ادم خیلی جدیم باشه بازم میان؟

آره میان پسرای الان پررو تر از این حرفان 

اتفاقا هر چی سرسخت تر باشی بیشتر زوم میشن😂

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

2810