2777
2789
عنوان

مسخره ترین کارایی ک کردین

116 بازدید | 17 پست

گویا بنده ک 5یا6 سالم بوده

برام تولد گرفتن منم وسط مجلس در حال قر دادن بودن رفتم صاف تو صورت یکی از حضار گوزیدم وای خدایاااااااا منو محو کن بعدش همچنان با اعتماد به نفس اون وسطا جولان میدادم نرفتم بشینم یه گوشه بمیرم😂😂😂😭

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه چنین خاطره ای داشتم 

مهاجرت میکردم💀💀💀💀😂😂😂😂😭

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

من کلا هنوزم که هنوز کارام مسخره ترینن چه برسه بچیگیام 

..اما یکیش این بود که بچه بودم حدودا ۵ ۶ سال ..مهره های تسبیحو روزی یکبار با اب میخورم😭 تصور میکردم قرصه😭 عاشق قرص بودم نمیدونم چرا😭😂😂😂

وای خدایااااا😂😂😂😭

مامانت دعوات نکرد؟😂😂😂😂

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

مامانت دعوات نکرد؟😂😂😂😂

نه بابا من اصلا یادمم نیست همش انکار میکنم اون موقعم اتفاقیییی بوده خاک تو سر من

حالا اون یه نفرم ک گفتم یه پسره س فامیله نزدکیه همشم 5 سال بزرگتره ازم هرباررررررررر میبینیم کل اعضای خانواده با لبخند ملیح منو نظار میکنن😂😂😂😭

...

شب تولد ۶ سالگیم مامانم منتظر بوده ک ساعتی ک به دنیا اومدم کیکو بیاره ...

خیلی روم فشار بوده میرم میگیرم میخوابم:/

عمم میگفت یه دیقه دیدیم نیسی...اومدیم تو اتاقت دیدیم رخت خواب پهن کردی همونجا خوابیدی:)

از بچگی خواب تو اولویت بوده برام

بونوبونویا؟🦘🦋

نه بابا من اصلا یادمم نیست همش انکار میکنم اون موقعم اتفاقیییی بوده خاک تو سر منحالا اون یه نفرم ک گ ...

😭😭😭😭😂😂😂😂😂😂😭😭😭😭😭😂😂😂😂😂

خدارو شکر که من جای تو نیستم😭😂😭😂😭😂💖

2810