2777
2789
عنوان

از مردی ک خیلی بخابه متنفرم

113 بازدید | 11 پست

اینکه بخابه تا ساعت ۱۰ یا ۱۱ واقعن متنفرم دلم میخاد صبح زود بیدار شده ساعت ۸ صبحونه بخوریم نون بگیره اههه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرکار نمیره؟ یا فقط جمعه ها؟ اگه فقط جمعه ست خب بگیرین بخوابین

بازاریه شیفت صبح ی خانمه استخدام کرده میاد اونجا از ساعت ۸ صبح تا ۱ خودش از ۱ می‌ره ولی تا ۱۰ خابه واقعن رو اصابه 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

آدما دو دسته ن یا خروسن یا جغد من خودم جغدم دوست دارم در کتار همسرم تا ده بخوابم🤣

وای نگو من عصبی میشم تا ۱۰

پدر من کل زندگیش خوابه و بیخیالمنم یکی از شرط ازدواجم این بود😅گفتم با مردی زیاد میخوابه نیمتونم بسا ...

خیلی خوبه دمش گرم کاش مال منم اینطوری بود

تا ۱۰ خوبه شوعر من تا۱و۲خوابه شازده تازه ساعت ۷صبح یادش میفته بخوابه😑🚶‍♀️🚶‍♀️

یا خدا