2777
2789
عنوان

کسی که واگذارش کردید به خدا چه بلایی سرش اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترخالم 10 سال پیش که کوچیک بود به قدّ من می خندید.می گفت کوتاهم و خودش قراره بلندتر از من باشه.الان من 157 هستم ، اون 155 😁 هزارتا هم ادا درآورد واسه بلندتر شدنش ولی نشد.

عمّه هام از نظر پوشش و آرایش من و مامانمو خیلی اذیت می کردن با حرفاشون.الان دخترای خودشون با تاپ و شلوارک و هفت قلم آرایش پیش مردا میشینن و منی که روسری سر نمی کردم ، حجابم کامله.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
دخترخالم 10 سال پیش که کوچیک بود به قدّ من می خندید.می گفت کوتاهم و خودش قراره بلندتر از من باشه.الا ...

خب خوبه یکی عدالت خدارو دیده😃

کی میدونه آدما چیا میکشن،کمی با هم‌ مهربان تر باشیم.

خوشبخت تر شد😐😂خارج از شوخی هیچوقت کسیو واگذار یا نفرین نکنین.. 🥲💗

این خوشبختی ها محدود به زندگی دنیاشونه.خدا حساب و کتابشون رو نگه می داره واسه بعد از مرگ.چون اون ور سخت تره و خدا هم همینو می خواد.واگذار کردن شخصی که بهمون ظلم کرده کار بدی نیست.این حقّ ما هست که شکایتمون رو به درگاه خدا ببریم.خیالت راحت باشه.حالا یا همین دنیا میرن تو اوج و یهو از اون بالا میفتن پایین.یا این که می مونه اون ور. 🙂

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.