2777
2789
عنوان

فنون به چه دردم میخوره جدا از ضرببش

276 بازدید | 30 پست

الان ریاضی بخونم محاسباتم خوب میشه اقتصاد بخونم اقتصادم و برای کارای روزانم به دردم میخوره

جامعه شناسی که خوندم باعث شد درکی از سیاست داشته باشم تاریخ که خوندم باعث شد بدونم توی چه جایگاهی از تاریخ قرار داریم 

عربی که خوندم هم باعث شد وقتی کشورهای عربی یا زیارت برم بتونم همکلام بشم با بقیه 

فلسفه که خوندم باعث شد تصمیم درست .ومنطقی بگیرم

ولی فنون که میخونم به چه دردم میخوره😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واکنش آمادگی دفاعی:جدی می‌فرماید؟ 

چجوری میتونین بگید عربی به دردتون میخوره؟😐 از عربی چرتتت تر و مزخرف تر نیستتت

پسر قشنگم🐣 جوری بزرگت میکنم که فکر نکنی چون پسری میتونی هر غلطی دلت خواست بکنی☺️🫶

2805

ولی فنون یه چیز دیگس🥺💗😂

من حاضرم صب تا شب تقطیع کنم ولی ی ثانیه ریاضی نخونم🫠💔

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

ولی هیچ کدوم از درسا به جز زبان و ریاضی اونم تا حدودی به درد نمیخورن .زبان هم که بچه ها میرن آموزشگاه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

نمیدونم واقعا ، راست میگیا

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
ولی هیچ کدوم از درسا به جز زبان و ریاضی اونم تا حدودی به درد نمیخورن .زبان هم که بچه ها میرن آموزشگا ...

ریاضیم به درد نمیخوره! کسینوس کیو من میخوام حساب کنم تو زندگی عادی 

ولی علوم انسانی از همه رشته ها کاربردش تو زندگی شخصی بیشتره

واکنش آمادگی دفاعی:جدی می‌فرماید؟ چجوری میتونین بگید عربی به دردتون میخوره؟😐 از عربی چرتتت تر و مزخ ...

اره خدایی عربی مزخرف نیست ولی روشی که دارن آموزش میدن و قواعد واقعا مزخرف ولی من می‌سازم باهاش😂

خدایی چیکار کنم علاقمند بشم اصلا اصلا علاقه ندارم

نمیدونم هر کسی علاقه ای داره..راستش من از خوندن بیت ها و شهر های عاشقونه ش لذت میبرم🫠🪄

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

ریاضیم به درد نمیخوره! کسینوس کیو من میخوام حساب کنم تو زندگی عادی ولی علوم انسانی از همه رشته ها کا ...

الان بگو چیکار کنم به فنون علاقمند بشم وای ازش متنفرم بخدا خب که چی فاعلاتن فاعلاتن 😂😂😂لعنتی اونروز که جامعه میخوندم باورت میشه حواسم نبود عین خوندن این جملات کتاب هم تقطیع میکردم فک کنم رد دادم

2810