بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای بابا این جوری نباش(باور کن بیشتر این تفکرات بابت فیلمای😅) وقتی کسی رو ندیدی باهاش و فقط از روی حدس( حتی بگیریم سابقه بدی هم داره ) داری فکر میکنی کار های +۱۸کرده فقط گناه می کنی و از اول همه بعد کم کم از خودت متنفر میشی
بعدشم میگه نگفتی ایکس خب تمام شده دیگه اما اگه دوسش داری اون طرف رو اول از همه سعی کن بهش اعتماد کنی بعد سعی کن با ملایمت و در طی زمان بفهمی چیزی شده یا نه . خیلی سخته ها من تجربشو دارم ولی ارزش داره
شرمنده اینو میگم ها ولی مسئلت نسبت به افرادی که دیدن اون فرد بهشون خیانت کرده یا مورد تجاوز اون فرد قرار گرفتن (تو هر سنی )و یا مچ طرف گرفتن حالا با پیامکاش و.. زیادی ساده هست تو اول بفهم بنده خدا کاری کرده آیا اصلا؟ بعد هم ممکنه هیچی نباشه به این فکر کن بعدا پشیمون نشی و بنظرم اگر هم کسی چیزی بهت گفت یا گفته (نمی دونم) سعی کن اول باور نکنی بیشتر تلاش کن تا واقعا حقیقت متوجه شی و ببخشید انقدر زیاد می نویسم حرص می خورم به خاطر یک حدس داری خودتو کم کم داغون می کنی