2777
2789
عنوان

طرح رفتن یا خوندن برای ارشد

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 29 پست
ارشد فقط اسمه هیچ خاصیت دیگه ای نداره

رشتم استخدامی نداره

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه طرحش اجباریه؟بنظرم طرحو برو ادامه بدی یا ندی چ فرقی داره قصدت دکتراس؟

اره عزیزم متاسفانه اجباریه . نه برای استخدامی گفتم با ارشد آزمون استخدامی بدم شاید شانس قبولیم بیشتر بشه آخه رشته ی من بازار کارش افتضاحه . دوستام میخان بلافاصله برن طرح ولی من گفتم ارشد بگیرم چون بعد طرح معلوم نیس باز سنم و حوصلم اجازه بده بتونم بخونم یا ن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

اره عزیزم متاسفانه اجباریه . نه برای استخدامی گفتم با ارشد آزمون استخدامی بدم شاید شانس قبولیم بیشتر ...

باور کن خیلی تحصیلات تو استخدام تاثیر نداره منم پیرا خوندم و طرحم جدیدا اجباری شده ترجیحم طرحه هم تجربس هم حقوق ناچیز 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی زودتر برو طرح مدرکتو ازاد کن کی فکرشو میکرد همه رشته های علوم پزشکی رو طرح اجباری کنن حتی بهداشت پس اگه طرحتو عقب بندازی ممکنه تا اون موقع کلی قانون و تبصره جدید بیاد که نتونی مدرکتو زودتر بگیری 

اسی زودتر برو طرح مدرکتو ازاد کن کی فکرشو میکرد همه رشته های علوم پزشکی رو طرح اجباری کنن حتی بهداشت ...

ازاد کردن مدرک هزینش بالاس

اسی زودتر برو طرح مدرکتو ازاد کن کی فکرشو میکرد همه رشته های علوم پزشکی رو طرح اجباری کنن حتی بهداشت ...

شانس نداریم بخدا

ازاد کردن مدرک هزینش بالاس

طرح بری مدرکتو میدن 

اون ازاد سازی مال زمانی هست که روزانه بودی و میخوای مهاجرت کنی باید هزینه ازاد سازی هم بدی 

اگه ازاد و پردیس بودی چون شهریه دادی دیگه هزینه ازاد سازی نداره 

اگرم که نمیخوای مهاجرت کنی که دیگه هزینه ازاد سازی نمیخواد 

طرح بری مدرکتو میدن اون ازاد سازی مال زمانی هست که روزانه بودی و میخوای مهاجرت کنی باید هزینه ازاد س ...

خب پس باید طرح برم ای بایا

چون ۳۰۰ ۴۰۰ به حقوق اضافه میشه. اکثر آزمون استخدامیا میگن کارشناسی لازم داریم. کارش با کار کارشناسی ...

من پرستارم 

میخواستم ارشد بخونم با هرکی حرف زدم گفت ارشد هیچ چیز جدیدی بهت یاد نمیده و همون مرور و تکرار لیسانسه به اضافه واحد های چرت و بیخود و از همه بدتر پایان نامه و اذیت هاش 

بیخیالش شدم ولی گاهی دوباره وسوسه میشم بخونم فقط به خاطر مدرک و تجربه دانشگاه و اینا 

شما میگی چیکار کنم؟ 

من پرستارم میخواستم ارشد بخونم با هرکی حرف زدم گفت ارشد هیچ چیز جدیدی بهت یاد نمیده و همون مرور و تک ...

درست گفتن منم مشورت گرفتم اکثرا همینو گفتن . 

من خودمم دلم دوباره دانشگاه میخواد . برا همین میخوام یه لیسانس جدید بگیرم دوباره دارم برا کنکور میخونم. 

اگ علایق دیگه ای هم داری بجز پرستاری، بنظرم لیسانس جدید شاید خوب باشه . یا اینکه بتونی دکترای رشته خودتو بگیری ک اونم عالیه. 

2810