2777
2789
عنوان

خواهرم ازدواج کرده همش خونه مامانمه با شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر استارتر بیشتر تن پرورهتو خونه خودش احتمالا حوصله آشپزی و این چیزا نداره برای همین میره خونه ما ...

بیخود کرده یه روز دوروز سه روز چار روز یه هفته چقدر خودش شعور نداره معذرت میخام گاوه مگه 

بلع بسیاااز زیاد به خودشم با خوبی گفته مامان جان من پیر شدمدیگه مث سابق نیستم یه کمکی بهم بده

خب بازم بهش بگه 

یا وقتی اومد کاری نکنه مادرت

ولی خودت رو کامل بکش کنار 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

به مامانت بگو خودشو به مریضی بزنه بخابه با بقیه هم هماهنگ کنه،خاهرت تازه ازدواج کرده؟میخاد پس انداز کنه میاد اونجا

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

به مامانت بگو خودشو به مریضی بزنه بخابه با بقیه هم هماهنگ کنه،خاهرت تازه ازدواج کرده؟میخاد پس انداز ...

ببین بیاد هر روز اصلا من با اومدنش مشکلی ندارم

مشکلم اینه میاد حداقل یه کمکی بده به مامانم 

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...