2777
2789
عنوان

خواهرم ازدواج کرده همش خونه مامانمه با شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 81 پست
به نظرم به شما مربوط نیست اگه مادرتون ناراضی باشه خودش میگه با هم تعارف ندارن که

بخون چی نوشتم

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
ببین منم مادرم خیلی پیره و توان مالی زیادی هم ندارن منم به خواهرهام گفتم هر کدوممون میریم خونه مامان ...

اما بعضی ها توجه میکنن 

بعضی ها هم از پذیرایی مامان ناراحت میشن گاهی 

خب توانش همینقدره اما حالیشون نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من به مادرتون مربوطه خیلی ربطش و به شما متوجه نمیشم

خیلی ربطش به شمارو متوجه نمیشم یعنی چی؟ 😕توخودتم جای استاتر بودی همینو میگفتی من باردارم بشدتم باید مراقب باشم وبارداری پرخطر واستراحت مطلقم ولی بچه های تودلمو سپردم دست خدا وبا توکل بلند میشم کارا خونه رو کمک مامانم میکنم میگم ۸ماه داره زحمتمو میکشه اون غذا درست کنه من ظرف میشورم اون ظرف بشوره من رو صندلی میشینم غذا درست میکنم درحدی ک اذیت نشم وگاهی خیلیم اذیت میشم بازم میگم مامانم گناه داره ۸ماه داره میزاره و برمیداره دیگه خجالت میکشم میگم گناه داره استخوناش درده ادم شعور ودرکش دست خودشه بعضیا ذاتن ندارن 

وقتی مادرتون چیزی نمیگه،شما بیخود حرص میخورین.اگه مجرد بودین بازم حق داشتین ناراحت باشین.وقتی خواهرت ...

مادرم عزیزم چیزی میگه اعتراض داره خسته است

من بخاطر مامانم ناراحتم

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

چرا اینقدر بعضی ها بهشون برخورد؟

مگه آدم به فکر مامانش باشه چیز بدیه؟

شما راضی هستین, مامانتون با درداش همش کار کنه و هیچکسم کمکش نده؟؟؟

من نمگیم نره اونجا میگم کمک مامانم بده

این حرف بدیه؟؟؟

ربطش اینه مادرشه دلش میسوزه مادرادم کلفت دومادنیس

اینا دخالت های بی جا هست مادرشون اگر ناراحتدهستند میتونن رک بگن 

همون قدر که مادر ایشون هستند مادر خواهرشون هستند پس ایشون نمیتونند تصمیم گیری کنند 

مادرشون میتونند این مسیله رو رک بگن 

والدین بارشعپر و اگاه هستند واقعا نیاز به وکیل وصی ندارند 

اینا هم اسمش و میزاریم دلسوزی بیشتر دخالت هست

فقط لطف خدا
خیلی ربطش به شمارو متوجه نمیشم یعنی چی؟ 😕توخودتم جای استاتر بودی همینو میگفتی من باردارم بشدتم باید ...

چه عجب بالاخره یکی درک کرد من چی میگم

مادر آدم گناه داره مگه تا کی می‌تونه همش در خدمت بقیه باشه؟

اینا دخالت های بی جا هست مادرشون اگر ناراحتدهستند میتونن رک بگن همون قدر که مادر ایشون هستند مادر خو ...

عزیزم شما خوندی اصلا

مادرم گفته فایده نداشتع

چه عجب بالاخره یکی درک کرد من چی میگممادر آدم گناه داره مگه تا کی می‌تونه همش در خدمت بقیه باشه؟

حالا که مادرتون بهش گفته و خواهرت اهمیت نداده ،بهترین کار اینه که مامانت بهشون سرویس نده غدا نپزه تا خودش مجبور بشه انجام بده 

مادرم عزیزم چیزی میگه اعتراض داره خسته استمن بخاطر مامانم ناراحتم

پس وقتی هر سه تون هستین،رک‌تر و چکشی تر باهاش حرف بزنین  و قشششنگ توجیهش کنین.

خواهرتون مجردم بود کمک مادرتون نمیکرد؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
خیلی ربطش به شمارو متوجه نمیشم یعنی چی؟ 😕توخودتم جای استاتر بودی همینو میگفتی من باردارم بشدتم باید ...

مادر ایشون اکاه و دانا هستند خودشون میتوننند از حق خودشون دفاع منند رو ندن یا بگن رک 

ولی به نظرم به استارتر نربوط نمیشه 

ایشون به همان اندازه مه مادر ایشون عستند مادر خواهرشون هم هستند 

فقط لطف خدا
مادر ایشون اکاه و دانا هستند خودشون میتوننند از حق خودشون دفاع منند رو ندن یا بگن رک ولی به نظرم به ...

ای کاش قشنگ بخونید من چی نوشتم ای کااااش

2810