2777
2789

موند تو ی خونه. از ی سنی به بعد دیگه تحمل خانواده سخته بنظرتون با دوستم ک اونم مجرده و رشتش پیرا هست بریم خابگاع شهرمون و ی سوییت دو نفره بگیریم زندگی کنیم همونجا؟ کرایه خونه ها بالاس نمیتونم خونه بگیرم از طرفی خاستگار هم ندارم ( کلا ازدواج کم شده)

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجایی بگو منم بیام (:

دادم برای دکتری میخونم زیاد اذیت نمیکنم 

فقط تو خواب راه میرم و نباید چیز تیز نزدیکم باشه (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

اره ولی شهریه خوابگاهم زیاده ها خرج خودتم هست غذا کرایه

ماهی دو تومن هست باید برم سرکار درسته به هیچی نمی‌رسم اما خانواده کمک می‌کنه تا حدودی

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

ماهی دو تومن هست باید برم سرکار درسته به هیچی نمی‌رسم اما خانواده کمک می‌کنه تا حدودی

ماهی دو تومن که خیلی خوبه شهرما ماهی ۸ تومنا اتاق ۶تخته تازه

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

ببین بازم میگم اگه اگه اگه برات شدنیه، با خانواده بمون. ولی روزها بزن‌ بیزون، کاری،جایی، تفریحی. زیا ...

مادر و پدر با هم دعوا میکنن و اصلا میومه ی خوبی ندارن از طرفی همش میوفته ب جون من و واقعن سخته یکی از برادرام خونشو جدا کرد با اینکه مجرد بود برادر دومی هم مشکلات عصبی گرفته اونم داره جدا می‌کنه منم دیگه دارم عصبی میشم نمیتونم بخدا

کجایی بگو منم بیام (:دادم برای دکتری میخونم زیاد اذیت نمیکنم فقط تو خواب راه میرم و نباید چیز تیز نز ...

من مشهدم . عیبی ندارع منم تو خاب گاهی راه میرم 

ماهی دو تومن که خیلی خوبه شهرما ماهی ۸ تومنا اتاق ۶تخته تازه

کدوم شهر 

ممکنه بادوستتم به مشکل بخوری بعدم ببین اصلاخونوادت چنین اجازه ای میدن؟چنین فرهنگی داخل شهرتون جاافتا ...

اره داخل خابگاع ک مشکلی نیس خونه گرفتنو راضی نیستن دوستم واقعن آدم منطقی و بالغیه ما از دوران مدرسه با هم بودیم

مادر و پدر با هم دعوا میکنن و اصلا میومه ی خوبی ندارن از طرفی همش میوفته ب جون من و واقعن سخته یکی ا ...

میدونم چی میگی. خیلی سخته. ولی برای خانمها یه کم سخت‌تره جدا شدن تا پسرها. بعد ببین ممکنه یه وقتی دلت بخواد ازدواج کنی، عاشق بشی، موقعیت خوب برات پیش بیاد. بعضیا خیلی فرهنگشون متفاوته، میگن نه این دختره جدا بوده از خانواده‌ش ... منظورمو گرفتی؟ جدای از این، واقعا خرج و مخارج زیاده. آدم له میشه. بمون همونجا ولی همش بزن بیرون.این طرف، اون طرف، باشگاه، خرید، تور، کوه‌نوردی و...

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
2810