2777
2789
عنوان

مردی که یهو میخاد تنها باشه

201 بازدید | 26 پست

سلام.دوستان.من با یکی چند ماهه هستم.تو تاپیکای قبلمم گفتم این اواخر یه هفته غیبش زد اما یه بهانه منطقی برا غیبتش اورد که ادمو قانع میکرد ...اما بعد مدتی چند روز پیش دوباره دعوا راه انداخت دو روز پیش اشتی کردیم و همه چی داشت خوب پیش میرفت تا اینکه از دیروز عصر دیگه جواب پیامامو نداد تا اخر شب که خودم بهش زنگ زدم و گفتم نگرانتم خبری ازت نیست..اونم گفت حال روحیم اصلا خوب نیس میخام تنها باشم و... گفت خودم بهت زنگ میزنم ....امروز برا اولین بار تو رابطمون تا این ساعت روز خبری ازش نیست و انگار غیب شده....کم کم دارم بهش شک میکنم برا خیانت چون دیشبم منو بیخبر گذاشت...بنطرتون اخر هفته نرفته دنبال دخترای دیگه؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم رابطه قبلیم اینطوری بوود با التماس و گریع زاری من برگشت بعدش دوباره ولم کرد رفت حدودا دوماه گذشت باز خودش اومد منت کشی و باز اشتی کردیم بعدش گفت من یکی دیگه تو زندگیمه در حالی کع دوسااال با من بودااا

هنوزم که هنوزه من دنبال شمارشم اما دیگع هیچ ردی از این پسره نموند

حتی از شهرمونم رفتن برا همیشه🥲

2810