2777
2789
عنوان

خواهرم ناراحت شد

163 بازدید | 11 پست

یه پسری تو فامیلمون هست خواهرم خیلی دوستش داره مامان پسره هم از خواهرم درباره دوستش پرسیده که خیلی بور سفیده اینم اومده خونه میگه من چقدر بد بختم 

چقدر زشتم دختره دانشگاه هم نرفتم فقط خوشگله ببین مامانه می خواد خواستگاری کنه ازش همیشه دوست داشتم اشکان خواستگاری کنه ازم همیشه خوشگل میکردم جلوش تهش رفت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خانم خواهر زاده ام دختر خیلی زیبایی نیست 

یادمه خواهر زاده ام می‌گفت دختر خیلی .....و دست از سرم یر نمیداره و الکی باهاش وقت میگذرونم 

پنج سال هر کاری کرد دختره بیخیال نشد 

الان ازدواج کردن و یک بچه هم دارند 

و خدا رو شکر قسمتش شد 

به نظرم کسی بهتر از این دختر مناسب خواهر زاده ام نبود 

همه چیز که فقط زیبایی نیست 

زندگی به خیلی چیزها نیاز داره و البته زیبایی هر کسی یک چیزی می‌دونه 

همچین مادرشوهری که عقلش به چشمشه، پسرشم عین خودشه.خواهرت یه روزی قطعا خداروشکر میکنه😇

دلم براش میسوزه همیشه خواستگاراش رد می‌کرد ولی همین که اسم این پسره می اومد یک جوری به ما می‌گفت اوکی میدم 

حالا میگه من حتما زشتم هیچ کس عاشق من نمیشه کلا دپ شده

دلم براش میسوزه همیشه خواستگاراش رد می‌کرد ولی همین که اسم این پسره می اومد یک جوری به ما می‌گفت اوک ...

نههه باهاش صحبت کن، بهش بگو هیچ مشکلی نداره و خودشو کم نبینه. ایشالله فرد مناسب خودش رو پیدا میکنه که همه جوره بخوادش و هواشو داشته باشه

خانم خواهر زاده ام دختر خیلی زیبایی نیست یادمه خواهر زاده ام می‌گفت دختر خیلی .....و دست از سرم یر ن ...

اره ولی خب دلم می سوزه براش 

من با کسی که دوستش داشتم ازدواج کردم ولی