2777
2789

من ۳۹ سالمه و ناامیدم

روز و شب فقط گریه میکنم

درموندم

تنبلی تخمدان دارم و این ماه لتروزول و سینال اف استفاده کردم

زندگیو دیگه دوس ندارم دارم زجر میکشم توی این انتظار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه لطفا بگید چند سالتون بود؟من نگرانم که بخاطر سنم کیفیت تخمکم پایین باشه

من 32 ماه قبلش لتروزول و ام اچ جی استفاده کردم که تخمک خوب نداشتم ماه بعد با این داروها نزدیک 5 تخمک بالغ داشتم خداروشکر

شما چندتا داشتید؟ 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند ماه دارو مصرف کردین؟ چند وقته تو اقدام هستین؟ ایشالا به سلامتی به دنیا بیاد عزیزمتوروخدا با من ح ...

من 4 سال تو اقدام بودم و هر سه ماه داروهای مختلف گرفتم ولی بی فایده بود تا دوره اخرم که ماه دوم سینال اف برام تجویز کرد. 

البته پیاده رویی و رژیم هم عالی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه دونه ۲۰ با دارو و امپول داشتم این ماه ولی نشد

به نظر من 90 روز طول میکشه تا تخمک ها کیفیت خوبی پیدا کنن و برای ما که تنبلی داریم ماه اول با دارو امکان بارداری کم هست. 

شوهرتون سالمه؟ 

چند وقت اقدامی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظر من 90 روز طول میکشه تا تخمک ها کیفیت خوبی پیدا کنن و برای ما که تنبلی داریم ماه اول با دارو ا ...

من سنم بالاست 

فرصتم کمه ۴ سالم بخوام صبر کنم دیگه دیره

دکتر گفته برم واس ای وی اف

ولی هر کیو توی مرکز ناباروری دیدم گفته ای وی اف منفی بوده

به نظر من 90 روز طول میکشه تا تخمک ها کیفیت خوبی پیدا کنن و برای ما که تنبلی داریم ماه اول با دارو ا ...

دوساله جلوگیری نمیکنم ولی ۴ ماهه با سونو روز تخمک گذاری میرم برا نزدیکی ولی هیچی…

من سنم بالاست فرصتم کمه ۴ سالم بخوام صبر کنم دیگه دیرهدکتر گفته برم واس ای وی افولی هر کیو توی مرکز ...

نه ان شاءالله شما طول نکشه

شما این دورتون رو کامل کنید اگه دیدی ماه بعد تخمک های بیشتر و بهتری نداشتی برو برا کاشت. اگه دکتر خوبی پیدا کنی برای ای وی اف خیلی خوبه. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوساله جلوگیری نمیکنم ولی ۴ ماهه با سونو روز تخمک گذاری میرم برا نزدیکی ولی هیچی…

من اصلا تخمک هام ازاد نمیشدن. فقط با دارو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اطلاعات من در این حده یعنی چیزی که فهمیدم اینه که هر ماه تعدادی فولیکول توی تخمدان هست که نهایتا یکی بالغ میشه و بادارو ممکنه چند تا بالغ بشه و بعد از ازاد شدن احتمال بارداری هست

ولی اینکه میگین بعد از چند ماه احتمالش بیشتره سوالم اینه که این داروها توی دوره همون ماه و روی همون تخمک ها تاثیر میزاره تا رشد کنن

یعنی برای تخمک ماه بعد هم موثره؟

2810