2777
2789

سلام من از یه ماه پیش میخواستم عضو بشم نتونستم امروز به سختی عضو شدم توروخدا سرزنشم نکنین حالم خیلی بده همش تو فکرمه یه سمی چیزی پیدا کنم بخورم الانم همش دارم گریه میکنم توروخدا بیاین دارم تایپ میکنم بگم چه بلایی به سرم اومده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 22سالمه یه دختر دو ساله دارم که بارداری اولم هم ناخواسته بود یه جورایی چون سنم کم بود و امادگی بچه نداشتم ولی زود پذیرفتمش و بدنیا اوردم ولی روی بارداری و بچه داری به قدری اذیت شدم که حد نداره به هیچ وجه قصد بچه ی دوم  نداشتم و همش قرص ال دی مصرف میکردم و حالت تهوع میگرفتم و سر درد وقتی قرص میخورم یه ماه گفتم این ماه نخورم و همسرم ک ا ن د و م استفاده کنه و خیلی هم بهش گوشزد کردم مواظب باشه اما نبود و توی اون ماه مجبور شدم دو بار قرص اورژانسی مصرف کنم و تازه فهمیدم که اشتباه مصرف کرده بودم و نمیدونستم . خلاصه تست بارداریم مثبت شدم و وحشت و فوبیایی که داشتم به واقعیت تبدیل شد . هر روز گریه زاری و وحشت اصلا باورم نمیشد تازه داشتم ورزش و رژیم می‌گرفتم درس میخوندم هر کاری کردم نتونستم بپذیرمش و آخرش با همسرم تصمیم گرفتیم سقط کنیم

2805

اصلا اون موقع که سقط کردم نمیدونستم داشتم چیکار میکردم از اون جایی که توی همون روزها دخترم منو به مرز جنون برده بود با گریه هاش یهو قرص سفارش دادم و خوردم بعد اینکه خوردم خیلی پشیمون شدم ولی دیگه دیر شده . 

از وقتی جنین سقط شده رو دیدم وحشت کردم من از این اتفاق خیلی میترسیدم به سرم اومد هنوز که هنوزه نمیتونم بپذیرم من همچین چیزی رو تجربه کردم همش انکارش میکنم حس یه قاتل و جنایتکار رو دارم پیش روانشناس هم رفتم ولی حالم داغونه حمله های عصبی شدید دارم از خواب مدام میپرم.

همسرم همش میگه یه لقاح بوده یه نطفه بوده مگه بچه بزرگی بوده ولی من نمیتونم تحمل کنم با دست خودم گند زدم به زندگیم گند زدم به ارامشم😭😭😭😭

جنین اندازه یه لوبیا بود و حالت ابکی داشت وقتی گذاشتمش روی دستمال اب شده بود ولی دست و پاهاش معلوم بودن خدایا من چیکار کردم دیگه حالم خوب نمیشه دیگه امید ندارم به هیچی 😭😭😭😭😭

خیلی وحشت دارم حس میکنم زندگیم به قبل و بعد این اتفاق تقسیم شده حالم خیلی خوب بود خرابش کردم

بیخیال بابا منم اردیبهشت سقط داشتم اصلا بهش فکر هم نمیکنم شرایط نداشتی سقط کردی یه لخته خون بوده که نه روح داشته نه هیچی 

بیخیال بابا منم اردیبهشت سقط داشتم اصلا بهش فکر هم نمیکنم شرایط نداشتی سقط کردی یه لخته خون بوده که ...

رفته بودم سونو ضربان قلب هم داشت هفت هفته بودم دارم دیونه میشم شما سقطط عمدی بود؟

خیلی میترسم رگهای سرم باد کرده بسکه گریه کردم 

2810