2777
2789
عنوان

من چجوری پسر دو سالمو حموم بدم😒

140 بازدید | 11 پست

یه بار نشد حمومش بدم سرما نخوره یه بچه الرژی سرماخوردگی دائمی الان سرفه های خلطی داره حالا ۳هفتس حموم نرفته اول که تا ۱۵روز ابریزش شدیدددد سرماخوردگی داشت اب از چشاش میریخت حمومش دادم دوبرابر شد وضعیتش و عفونتاش .تو حمومم بخاری میزنم مقداری گرم باشه بعدم خوب خشک میکنم با سشوار همونجا خشک میکنم لباس مناسب کلاه نازک بیرونم نمیبرم اما باز بی فایدس سیستم ایمنی نداره مثل خودم 

الان موهاش خیلی چسبناک شده زشت .اما جرات ندارم خرخر بینیش چندبرابر میشه تا اب بهش بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

الهی....

به نظر منم بچه رو یه دکتر ببر این همه رعایت میکنی ولی باز مریض میشه نباید اینجوری باشه که 

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.
الهی....به نظر منم بچه رو یه دکتر ببر این همه رعایت میکنی ولی باز مریض میشه نباید اینجوری باشه که

انقد بردم حد نداره همجا گوارش ریه الرژی خون اطفال انواع شربت اشتها تقویتی 

سلام مامان من تا ما بچه بودیم اویشن و پونه دم میکرد اماده میزاشت تا از حموم می اومدیم بیرون به خوردمون میداد اون روز هم اصلا بیرون نمیبرد ما رو حتی اگه واجب بود دمای خونه رو هم مناسب میکرد تا سرد و گرم نشیم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

ویتامین سی زیاد بهش بده 

هم جوشان میتونی بدی 

هم الان فصلشه اب پرتقال و اب لیمو شیرین بگیر خودت قاطی کن بده بخوره 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
انقد بردم حد نداره همجا گوارش ریه الرژی خون اطفال انواع شربت اشتها تقویتی

ای جیگرشو پس سالمه خداروشکر 😍🥰😇

مامان منم میگفت من کوچیک که بودم خیلی مریض میشدم بزرگتر بشه بهتر میشه نگران نباش دیگه چاره ای نیست باید چن وقت یه بار ببریش حموم دیگه حتی اگه ی کوچولو اذیت شه

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.

این دفعه اتاقو گرم کن ( زیاد نه ها بدتر میشه) بعد یه پلاستیک بنداز تشت اب رو بیار بزار وسط بچه رو بنشون اگر میشینه و تو خونه حمومش بده زیاد آب نریز همینقدر که یدست شامپو زدین کافیه و بچه رو لباس بپوشونین . دمای حال رو هم معتدل کنید و بیرون نرید ، انشاالله سرما نخوره دیگه ، مایعات گرم بدید بهش ... زیاد هم خونه رو گرم کنید بدن بچه بهش عادت میکنه تا یه ذره سردی بخوره بهش سریع مریض میشه ، سیستم ایمنی بدنشو هم تقویت کنین