2777
2789

کامل مکمل بودیم اون متولد ۶۶ بود من متولد ۸۰ بودم 

اون ب پدرش مشکل داشت 

منم با خانوادم مشکل داشتم هر دوتامون ی جورایی تو زندگی تحقیر شده بودیم 

تو من اینجوری شده بود ک دوست داشتم یکی حمایتم کنه ولی توی اون تبدیل شده بود ک از یکی حمایت کنه 

یعنی کاملا مکمل بودیم ولی تو دلمون ی چیز بود 

بعد هر دوتامون همیشه امیدمون ب خدا بود 

ولی رابطمون سمی شده بود من حیلی دیگ نیاز ب حامی داشتم یعنی ی طورایی همه تصمیمات رو اون می‌گرفت 

از طرف دیگ اون چون تووحودش خیلی ضعیف بود توانایی این رو نداشت ک قوی باشه نیتونست باشه خیلی بدبخت بود می‌ترسید ولش کنم 

تا ماه ها ما دعوا میکردیم ک کی ، اون یکی رو زودتر ول کنه می‌خواستیم هیچ کدوممون آخری نباشه ک رها میشه نباشه 

اخرش یک شب دیگ رسما گفت دوستت ندارم و تمام شد چهار سال گذشته 

من داشتم تو ایسنتا میچرخیدم یکهو پیش رو زدم دیدم نوشته به خدا اطمینان میکنم 

بعد پروفایل خودمم نگاه کردم دیدم نوشته ام خدایا قطع نمی‌شود از تو هرگز ...امیدم

احساس کردم هنوزم شبیه همیم و درست نشدیم 

احساس میکنم خدا الکی تو زندگیم نیاوردش 

ی جورایی خیلی شبیه هم بودیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن شبیه هم نبودید ۶۶و۸۰ عزیزم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
دخترم احساسی نباش قرار نیست که شما اون پسر رو تراپی کنی تنها تحلیل رابطه ی شما این هست که اون پسر مس ...

چرا خواستگاری اومدوددد ولی چون فامیل نبود بابام قبول نکرد

جمله اولتو خوندم ۱۴ سال تفاوت سنی؟؟ معلومه مشکل دار میشه رابطتون خب

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش    

خب دیگه بابات قبول نکرد تمام و همین و بس دیگه چرا آسمون ریسمون میبافی دخترم

نمیدونم من اصلا فراموشش ک دم ولی دیروز بحثش شد با دوستام من اصلا از دیروز ی احساس میکنم خیلی حالم بده آروم نمیگیرم تمام گذشته داره جلو چشم میاد 

2810