2777
2789

هردو شو  تا دکترا ادامه بدم 

کنکور بدم دولتی پزشکی یا دندون 

یا همون روانشناسی ادامه بدم 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

اگه فن بیان داری قدرت تحلیل و دریافت بالا داری ، ذهن رو میخونی ، روح و حالات طرف رو میفهمی ، بلدی روح رو درمان کنی همون روانشناسی رو ادامه بده که خیلی به امثال تو نیاز هست ولی اگه یه ادم با توانایی معمولی تو این رشته هستی و قراره مثل خیلی از روانشناسان فعلی مریض رو با چهارتا جمله تکراری از سرت باز کنی و بودن و نبودنت یکی باشه برو سراغ یه رشته دیگه

یه سری رشته ها مثل وکیل بودن ، روانشناس بودن ، معلم بودن باید از درون بجوشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پزشکی و دندون با روانشناس اصلا قابل قیاس نیس

میدونم بهتره پزشکی دندون ولی دوست داشتم بدوم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

اگه فن بیان داری قدرت تحلیل و دریافت بالا داری ، ذهن رو میخونی ، روح و حالات طرف رو میفهمی ، بلدی رو ...

موقعیت اجتماعی ودامد منظورمه

اگه بهترین باشی هر دو در یه سطحن ، روانشناس ساعتی کلی پول میگیره مسئولیت جون ادمها رو هم نداره

مرسی