2777
2789

من مشکل پوستی دارم بدنم صورتم  راه راه لک شده و درمان نمیشه و همش از دیگران و شوهرم طعنه می‌شنوم و مسخره میشم تحقیر میشم 

...و کلا از ژنتیک نه پوست خوب داریم نه بدن خوب و همه از دم تیروئید داریم ارثی

هر آدم سفید با پوست بی نقص میبینم میگم ههی خدا برات کاری داشت منم عین اونا خوب شم ...یا منم عوض خرج دکتر ،خرج تفریح و لباس کنم 

بنظرتون کسی که سرطان داره چجور حسی داره غبطه نمیخوره که چرا مثل بقیه سالم نیس؟ یا چرا خدا شفاش نمی‌ده 

از خدا دلگیر نمیشه ؟ چجور ایمانش به خدا رو حفظ میکنه؟

ولشون کن بزار بخندن 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

همسرت تربیتش درست نبوده متاسفانه 

برای لکه هات آزمایش کبد دادی تاحالا؟ 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرت تربیتش درست نبوده متاسفانه برای لکه هات آزمایش کبد دادی تاحالا؟

کبد ندادم دکتر میگه از همین تیروییدته ..

شاید فردا که رفتم دکتر  جواب سونوی تیروییدم رو نگاه کنه بگم کبدم بنویسه

منم مثل شما بودم

از یه جایی ب بعد، دیدم بیشتر این احساس منفی و گلایه به خدا رو،رفتار اطرافیانم باعث ایجادش میشن

چه از من بدترها،چه از نظر ظاهری،چه از نظر نوع بیماری،که راحت زندگیشونو میکنن،با مشکلشون کنار اومدن و اونو پذیرفتن

ولی من بخاطر سرکوفت و طعنه های بقیه هی باید ب خدا میگفتم:خدایا چرا من؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
نزدیک ترم نفس زندگیم این مریضی لعنتی رو داشت اما عاشق خداست این قانون طبیعت که همه یه جور نباشن

چقدر خوب که اعتقادش قویه نه مثل من که تا بیمار شدم هزار بار  گفتم خدایا چرا من 🥲

من سرطان داشتم و طی درمانم همیشه میگفتم خدایا چرا من؟

چرا دیگران نه..

طبیعیه ، همه آدما تو شرایط نامطلوب زندگی همین دیالوگا رو میگن و گفتگوی درونیشون با خداشون اینه

مهم اینه که بدونی و ایمان داشته باشی که خدا اگه ی مریضی یا مشکلی تو سرنوشتت گذاشته مطمئن باشی که از قبل ظرفیت و توان مقابله با اون مسئله رو بهت داده

کبد ندادم دکتر میگه از همین تیروییدته ..شاید فردا که رفتم دکتر جواب سونوی تیروییدم رو نگاه کنه بگم ...

حتما عزیزم بگیر یکی از بستگان من اینطوری بود مشکل از کبدش بود همیشه دکتر پوست و چیزای دیگه میرفت 

کلا تخصصی برو برای کبدت لطفا

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
کبد ندادم دکتر میگه از همین تیروییدته ..شاید فردا که رفتم دکتر جواب سونوی تیروییدم رو نگاه کنه بگم ...

حتما برو سونو کبد حتما 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

همسرم نارسایی کلیه داشت ولی همیشه به اعتقاداشت وهمیشه حضورشو حس میکرد!ولی بعدرفتن من از خدا بریدم !

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
2810