2777
2789
عنوان

لک قرمز روی دسن

118 بازدید | 23 پست

امروز روی بازوم چنتا لک قرمز افتاده نمیدونم چیه چند روز قبلش بدنم خارش داشت تحقیق کردم نوشتن ک از کبد چربه 

اینم ممکنه از اون باشه 

چکار کنم خیلی میترسمم😭😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سودای بدنت زیاد شده مگه نه که شبیه یه نقطه قرمزه ولی جوش نیست ؟ مال سودای بدنته زیاد شده برو بدنتو پ ...

اره نقطه کوچیکه برجستگبم نداره فقط روی بازومه بعد من ۴ روز پشت سر هم سیتریزین انداختم یروز یادم رفت اشتباهی ۲ تا انداختم فرداشم هیدروکسی زین انداختم امروزی هیجی ننداختم دیدم روی دستم اینجوریه قرصا بخاطر خارش بدن اخنداخته بودم ک سیتریزین خوب نکرد ولی هیدروکسی زین خوب کرد خارش بدنم قط شد کمتر میخاره ولی دستم نمیدونم چشه

2805
ترس نداره برو چکابکبد چرب هم دارو داره و رفع میشهحتی از کم خونی هم میتونه باشه که اونم دارو داره

قرار بود فردا برم دکترا اینجا توی کیلینیکه ینی نمیدونم تخصصش چیه بتظرت چیزی میفهمه؟

خیلی میترسم چیز خاصی باشه

اره نقطه کوچیکه برجستگبم نداره فقط روی بازومه بعد من ۴ روز پشت سر هم سیتریزین انداختم یروز یادم رفت ...

برا خارش خوبه سیتریزین 

ولی نقطه های قرمز ربطی ب اینا نداره 

من رو بدنم در میان بعدشم خودشون میرن ..رفتم پیش متخصص طب سنتی بهم گفت مال سودای بدنته که زیاد شده 

با امروز چهار میشه ک دارم ناشتا خاکشیر با بابلیمو میخورم صبا برای کبد البته اونم نمیدونم ک چربه یا ن با خارشی ک داشتم گوگل نوشته بود ک از کبد چربه تو نینی سایتاهم نظرات بقیه رو خوندم فهمیدم ک همون از کبد چربه اینارو دارم میخورم🥲این دونه های قرمز خیلی ترسونده منو 

دارم سکته میکنممم امروزم دکتررر نیس وگرنه میرفتم همین الان

برا خارش خوبه سیتریزین ولی نقطه های قرمز ربطی ب اینا نداره من رو بدنم در میان بعدشم خودشون میرن ..رف ...

چند روزه طول میکشه بره من امروز دیدم نمیدونم چندروزه ک هست

تو شهر ما کسی نیس ک برم بپرسم تو جیزی میدونی بگی؟چی بخورم چکار کنم

اره ولی تا یه حدودی بلدم 🥹 

یه خانمه هست عکس زبان و کف دست بهش میدی رایگان مشاوره میده و تمام مشکلاتی که توی بدنت هست رو بهت میگه متخصص طب سنتیه 

2810