2777
2789

خانما کم اوردم دیگه من 

پسرم چهل و چهار روزشه 

همش حس میکنم از پسش بر نمیام با اینکه شوهرم پا به پام کمک میکنه و هست،

چند روزه بچم شبا اصلا نمیخوابه و فقط جییییغ و گریه میکنه. روزا هم  اصلا خواب خوبی نداره . 

دیشب پسرم جیغ میزد  و نمیخوایی‌ من دیگه داشتم دیونه میشدم  ، سرش داد میزدم بعد پشیمون میشدم  اصلا دست خثدم نبود 

تا صبح فقط گریه کردم و شوهرم بچرو نگهداشت،،، 

الانم فقط یه حس بد دارم  که نمیتونم از پسش بر بیام ، 

واقعا شرایط بدی دارم فقط گریه میکنم ، 

شوهرم امشب کافه و موزیک زنده رزرو کرده که شاید حال و هوام عوض شه اما کلا حالم بده 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم ۱۶ روزشه خیلی بد خوابه 

کسی نیست کمکت کنه ؟ من دیشب مامانم نگهش داشت تا ۱۱ نیم خوابیدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

الان اوج کولیکشه ، واقعا چهل روز اول واسه آدم دیوانه کننده است، کولیک ک بهتر بشه ارامشت بیشتر میشه ولی در کل این حال خستگی همیشه با آدم هست فقط بچه که شیرین تر میشه خستگی ادمو در میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

درکت میکنم  خوبه شوهرت کمکت میکنه عیب نداره میگذره احتمالا کولیک داره اگ بالای ۴۰ روزشه شربت گرمیکسچر خارجی بگیر بهش بده تا دلدردش آروم بشه و بعد شیر اروغش بگیر وبه طرفین بچه اتو بخوابون

من دخترم ۱۶ روزشه خیلی بد خوابه کسی نیست کمکت کنه ؟ من دیشب مامانم نگهش داشت تا ۱۱ نیم خوابیدم

چرا خونه مادرم بودم خودم اما دیگه سخته برام چون من کل ۹ ماه بارداریم چون باید تحت نظر میموندم و هر روز سرم میزدم خونه مادرم بودم ، دیگه دوس داشتم بیام خونه خودم پیش شوهرم 

عادت میکنی بهت قول میدم یه شب که کامل بخوابه تو تا صبح بیدار میشی میگی وای خدا این چشه چرا بیدار نشد ...

اره واقعا

من بعضی وقتا بیدار میشم ببینم نفس میکشه

بعضی شبا هم همش نق نق

دقیقا منم همین شرایط تورو داشتمبه مرور زمان بهتر میش هم خودت هم بچهروزا اگه شوهرت سرکاره توهم خونه ن ...

شوهرم بنده خدا این روزا اصلا سرکار نمیره و همش پیشم هست 

من دخترم ۱۶ روزشه خیلی بد خوابه کسی نیست کمکت کنه ؟ من دیشب مامانم نگهش داشت تا ۱۱ نیم خوابیدم

فقط نمیخوابه ؟ یا گریه میکنه خوابش بستگی به دوران بارداری خودت داره اگ ب موقع میخوابیدی پا میشدی بچه خوش خواب تر میشه اگر تا دیر وقت بیدار بودی براهمینه سعی کن تایم خوابش تو قنداق پیچ چسبی ببنیدش وخونه رو یکم تاریک کنی تا بخوابه

2810