2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا که از خانواده‌ش دل‌چرکین و ناراحت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 29 پست
خوندی تاپیکمو؟

ببین همیشه قبل از یه اتفاقی در موردش فکر کن سعی کن خودتو دوست داشته باشی و سعی کنی یه ارزش به خودت بدی اون موقع کسی بهت چیزی نمیگه اما اگه هم بگه تو الان اعتماد به نفس داری پس میتونی جوابشو بدی 

کتاب های انگیزشی بخون در کل کتاب برات خوبه 

خیلی هم به رفتار های بقیه بها نده اینجوری خودت راحت تری 

به هر حال هرچیزی که باعث میشه اعتماد به نفست بره بالا انجام بده

I told you i was sad:(

منم این مشکلو دارم دقیقا فک میکردم مقصر خودمم و حس بی عرضگی میکردم یا فک گیکردم ترسو هستم همش خگدمو ...

عزیزم درخواست دوستیتو پذیرفتم هروقت خواستی بیا حرف بزنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین همیشه قبل از یه اتفاقی در موردش فکر کن سعی کن خودتو دوست داشته باشی و سعی کنی یه ارزش به خودت ب ...

دقیقا هزار بار قبلش این افکارو کردم دقیقا اما برای همون لحظه هست بعد پاک. میشه تو موقعیتش میرم کلا لال میشم تو بچگی خیلی اذیت شدم توسط مادرم متاسفانه 

و خیلی بهم استرس و سرکوبم میکرد ممکنه برای اون باشه

از تنش بیذارم

2805
دقیقا هزار بار قبلش این افکارو کردم دقیقا اما برای همون لحظه هست بعد پاک. میشه تو موقعیتش میرم کلا ل ...

تو از اون ادمایی هستی که تو بچگی همه کارهای اشتباهشونو انداختن گردنت و تورو مقصر دونستن تو باید کارهایی که من گفتم انجام بدی یا یه همسر حمایتگر پیدا کنی که پشتت وایسته تا دوباره روحیه ات رو بگیری 

I told you i was sad:(

بیشتر روابط بدتون با پدرتون برمیگرده به اختلاف سنی بالاتون

بله پدر من سی سال باهام اختلاف سنی داره..

دوستام رو که می بینم با ختلاف سنی بیشتر از من با پدراشون چقدر رابطه های خوبی دارن غبطه می خورم همیشه

بیست و یک سالمه

خب دیگه تو اوج جوونیته اوج قدرتته اوج ریسک پذیری و شجاعتته ایشون هم طبیعت و اقتضای سنشه که ضعیف شده ریسک پذیر نیست چون ترسش زیاد شده و فرد شجاعی نیست

این وسط خب اختلاف سلایقتون هم باز کم نخواهد بود ولی بصورت کلی تحمل کن گلم

خب دیگه تو اوج جوونیته اوج قدرتته اوج ریسک پذیری و شجاعتته ایشون هم طبیعت و اقتضای سنشه که ضعیف شده ...

تا الان که کردم بقیه‌ش هم روش..

ولی هیچ وقت دلم باهاشون صاف نمیشه.. اونا راحت می تونستن طور دیگه ای منو بار بیارن..

پیام طولانی منو تو صفحه اول تاپیک خوندید؟

لطفا اگه نخوندید اونم ببینید... اواخر صفحه اول نوشتمش...

2810