2777
2789

تمام مشکلاتی که توی اجتماع دارم از خانواده‌م نشات گرفته... به خصوص پدرم.

انقدر دردام زیاده نمیدونم کدومشو بگم...

کسی می فهمه منو؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره انگار نه انگار خانواده ایم اصلا

هر کی دنبال تفریح خودش من بدبختم افتادم گوشه خونه روز جمعه

عاشق موسیقی کلاسیک ،زبان و موسیقی و ادبیات روسی ،فیلم های دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی و طنز خشک یا همون dry humor

مثلا چه مشکای الان داری ک حس میکنی از خانوادت نشات میگیرهمنم یه همجین حسی دارم اما نمیدونم حس درسته ...

این طور بگم که..

از بچگی تو جمع تحقیرم می کردن..

مثلا مامانم به این فکر نمی کرد یه بچه ۶ ساله اشتباه هم بکنه نباید تو جمع تحقیرش کنی..

به همی دلیل دوران نوجوانی کاملا بی اعتماد به نفسی داشتم.

خجالت می کشیدم با دوستام برم بیرون فکر می کردم با کوچکترین حرکتی قراره تو جمع تحقیر بشم.

کاملا منزوی هستم تو اجتماع تو دانشگاه نمی تونم ت صورت یه پسر نگاه کنم چون پدر به شدت متعصبی داشتم که حنی اجازه نمیداد تا سر کوچه برم!

تو دوران نوجوونی حتی یه بارم تنها پامو تو سوپر مارکت نذاشتم چون بابام نمی ذاشت.. اجازه نمیداد سوار تاکسی بشم هیچ وقت.

تنها جایی که مجوز رفتن بهشو بهم صادر می کرد پارک مادر بود حتی اجازه نداشتم یه پارک عادی برم فقط مادر!

الان یه جوری بار اومدم که شدیدا اجتماع گریز و خجالتی ام با کوچکترین اشتباهی شروع می کنم به پی درپی عذرخواهی کردن تا جایی که طرف مقابلمو خسته می کنم...

و خیلیی مسایل دیگه...

این طور بگم که..از بچگی تو جمع تحقیرم می کردن..مثلا مامانم به این فکر نمی کرد یه بچه ۶ ساله اشتباه ه ...

منم این مشکلو دارم دقیقا فک میکردم مقصر خودمم و حس بی عرضگی میکردم یا فک گیکردم ترسو هستم همش خگدمو سرزنش میکنم اما میبینم اطرافیانم نظر کاملا برخلافشو میگن تاپیک اخرمو بخون اتفاقا 

مایل بودی درخواست بده خصگصی درد دل کنیم

2810