2777
2789

با احترام ب تمام کسایی ک طلاق گرفتن... 

من نامزدم و جهیزیمو چون جا ندارم میبرم خونه خودم ک نزدیک عروسی بچینم و الان جهیزیم خونه خودمه ک تازه ساختیم ینی هیچکس قبل من اونجا زندگی نکرده

بعد خواهر شوهر من طلاق گرفته و جهزیش اتاقک پشت بوم بوده فقط چون لوازم بردن اتاقک مجبور شدن جهیزیشو بیارن بزارن تو خونه من چون واحد من به پشت بوم نزدیک تر بوده.  سه روز پیش من رفتم خونم دیدم جهیزیه رو اوردن گذاشتن یه گوشه ی خونه من حالم خیلی بدشد... گفتم خونه تازه عروس دوماد چرا برداشتن جهیزیه ای ک برگشته رو گذاشتن... حالم بدشد و اومدم خونه نشستم گریه کردم بابام وقتی فهمید کلی دعوام کرد و گف اینا خرافاته و همه چی دست خداست قرار نیس بااوردن اون جهیزیه تو ام طلاق بگیری. ولی بچه ها من دلم اروم نمیشه همش گریه میکنم و حالم بده... نامزدمم گف میخوایم اون لوازم و ببریم شهرستان نمیمونه تو خونه ما.

نظرسنجی

همین الان خواهرت تاپیک نزد؟؟

عزیزم یه۴تا کتاب بخون یکم مغزت باز شه

واقعا زشته بابات ک ۲۰-۳۰سال ازت بزرگتره ذهنش بازتره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
همون چون میخام دلش نکشنه اومدم اینجا باشما حرف بزنم

اسی به قول اون کاربر پدرتون که قدیمی طرز فکرش امروزیه بعد شما با سن امروزیتون احد بوقی فکر میکنی اینو اینجا کفتی جایی دیگه نگی بهت میخندن😁😁😁

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

مامانم تازه عروس بوده همسرش فوت میشه حاملم بوده میگه عقد یکی از فامیلا بود گف منو موقع خطبه خوندن بیرون گفتن لاشم میگف ۱۹ سالم بود انقد گریه کردم حالم بد شد و کلن برگشتم خونه میگف اونا بعد ده سال جدا شدن خیلیم زندگیشو جالب نبوده حالا اگه مامانم‌میموند مینداخت گردن سومی مامانم خیلی بدم میاد از این خرافات مسخره

2810