2777
2789
عنوان

فکرمیکردم شوهرم خیلی پاکه تو چشم هیچ زنی نگاه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4464 بازدید | 210 پست
تو اینجوری فک کن بایذ ببینی نظر واقعی شوهرتم راجبت همینه یا نهقطعا شوهرت راجبت اینجور فک نمیکنه وگرن ...

ادم نفهم کدمیگی شمایی دیگه من میگم خودم فیلم میارم تو میگی شوهرت.😂😂 اون مادر خودته ک گروپی س،،،ک،،س می‌کنه ،، دنبال ،،پدرت بگرد ،، مادر ،،،، ک،،سه

تو اینجوری فک کن بایذ ببینی نظر واقعی شوهرتم راجبت همینه یا نهقطعا شوهرت راجبت اینجور فک نمیکنه وگرن ...

خآنم این حرفا چیه میزنی به ایشون؟؟؟؟چطور دلتون میاد ذهن همجنستون رو خراب کنید و قصاوت هم بکنین؟همه ادما مثل هم نیستن اینو آویزه گوشت بکن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجرد بود میدید ولی الان نه

الان وقت سرخاروندن نداره چه برسه فیلم دیدن

اگرم خواست بببنه دوتایی ببینیم

یه بار هم ازش پرسیدم چرا دیگه نمیبینی گفت زن به این خوبی دارم واسه چی بببینم😂🙂‍↕️

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
خب عزیزم یعنی برن به خاطر این موضوع طلاق بگیرن ؟؟چند درصد مردا این فیلمارو نگاه نمیکنن؟درصد خییییییی ...

من اسمی طلاق نبردم میگم این کار اشتباه محض

کم عقلیه طرف با ادعای روشن فکری میگه با شوهرم میبینم اینقدر کم عقله نمیدونه داره خودشو از چشم شوهره میندازه همینا فردا میان تاپیک. میزنن شوهرم خیانت کرد تا الان فک میکردم خیلی دوسم داره و.... 

خانوم‌ها 

اگر بچه‌دارید، حتما تنظیمات گوگل رو جوری تنظیم کنید که از سر کنجکاوی این سایت‌ها و سرچای نامناسب بالا نیاد.

خب شما این لینکو میزنید 👇🏿

https://Google.com/preferences

و این عکس بالا میاد ☝️

گزینه ای که دورش خط کشیدم رو انتخاب کنید و گوگل برای شما موارد مشکل دار رو فی.لتر خواهد کرد

میاید پایین save رو میزنید و کار تمام است ؛) 

استارتر عزیزم 

شما از همسرت تو ذهنت به اصطلاح بت ساختی 

کسی که به شدت پاکه و اینجور چیزا ارزش بعیده 

اما حالا اون بت شکسته شده و حالت خرابه 

هیچ وقت از کسی بت نساز 

انسان ها همه خطا می کنن 

خب معلومه الکی میگه جذاب نیست ک تو حساس نشی چون برعکسشو میگفت تو مخالفت میکردی

اصنننننن تو مگه تو خونه ی مایی قضاوت میکنی؟؟؟؟انقد عقب مونده نیستم بگم چرا شوهرم فیلم بد میبینه اول اینکه تو مجردی دیده براش عادیع اهمیتی نداره ولی من دوست دارم گهی باهم ببینیم اون ن اصرار داره ن چیزی مث شوهر اسی یواشکی ببینه خوبه؟؟؟؟یکم سخت نگیرین خب به هر چی حساس باشی سرت میاد 

اصن این فمرتون رو قبول ندارمممم چون حتی با دیدن اون فیلم منو‌تصور میکنه اصن نمدونم خیلی ذهنتون سمیه ...

خب اگه موقع دیدن فیلم تورو تصگر میکنه برای چی اینقدر مشتاقه ک فیلم میبینه🤣🤣چقدر ساده ای خدایی 

همینجوری خودتو گول بزن کاریش نمیشه کرد

من اسمی طلاق نبردم میگم این کار اشتباه محضکم عقلیه طرف با ادعای روشن فکری میگه با شوهرم میبینم اینقد ...

خب خود خانم هم داره میبینه و نهایت بی جنبگی هست که فیلم وارد رابطه دو نفره بشه صرفا نگاه میکنن اون دسته ای که جوگیر میشن از اساس مشکل دارن 

من اسمی طلاق نبردم میگم این کار اشتباه محضکم عقلیه طرف با ادعای روشن فکری میگه با شوهرم میبینم اینقد ...

هیچ‌ربطی نداره اونی که مقایسه کنه مریضه تو خیلبونم پس اینهمه زن ببینه مقایس میکنه؟؟؟اونت که کلن فیلمه چقد ذهنت بد سمه

2810