2777
2789
عنوان

تولد همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 48 پست
لاستیک مثل پودر لباسشوییه؟ هم قیمتش خیلی زیاده هم خیلی کاربردیه برای اقایونکلی باید تحت فشار قرار بگ ...

منم پس اندازمو دادم پارسا هشت تومن گرفتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت حالا کادو چی بدم؟

حقیقتش واسه تولد امسالش خودم مونده بودم چی بخرم الان گفتی لاستیک خودمم میخوام امسال همینو بخرم . چون یه لاستیکش کامل پنچر شد زاپاس انداخته دوتا عقبیش تعطیله

ولی مثلا من ادکلن میخرم . انواع لباس میخرم. کتانی خوب میخرم کفش چرم میخرم. هرچی که ببینم نیاز داره و نسبت بهش بی توجهه من میخرم براش واسه تولدش 

حقیقتش واسه تولد امسالش خودم مونده بودم چی بخرم الان گفتی لاستیک خودمم میخوام امسال همینو بخرم . چون ...

من تا حالا لباس نگرفتم همش چیزای کاربردی میگیرم یه بارم براش آرم پرسپولیس زدم رو ماشینش🤣🤣

دخترم که روز شماری می‌کنه😂😂دلم نمیاد حالا از شانسم شهره دیگه نره واسه بار

عزیزم❤️

پس سه تایی میشه دیگه، شب رومانتیک رو چند روز بعد بگیرین😅

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
عالیه لباس و کفش همیشه جز گزینه های من برای کادو به همسرمهکاپشن. پالتو. بارونی. هودی . بوت و نیم بوت ...

پس دیگه همینو میگیرم 😘😘حالا هم برم برا گشتن دنبال لباس مناسب

2810