2777
2789
عنوان

میخوام از پرورشگاه بچه بیارم

103 بازدید | 10 پست

کسی شرایطش رو میدونه کمکم کنه؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه کار خوبی😍♥️

یه پسر دارم، شرایط بچه دار شدن هم دارم ولی هم خودم هم همسرم معتقدیم وقتی کلی بچه بی سرپرست هست خب یکی از اونا میاریم جای بچه دار شدن، ولی بخاطر شرایط سختش فعلا موندیم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
2805

خیلی کار خوبی میکنی به نظر من به جای اینکه درد زایمان ر تحمل کنی و کلی بدبختی یکی رو خوشبخت کنی

شرایطش یکم سخته باید مطمئن بشن اینده بچه تامین میشه باید یکم زمین چیزینا به نامش بکنی خلاصه باید خرج کنی

I told you i was sad:(

خیلی کار خوبی میکنی به نظر من به جای اینکه درد زایمان ر تحمل کنی و کلی بدبختی یکی رو خوشبخت کنیشرایط ...

خیلی دوندگی داره درسته؟ آره معتقدم وقتی اینهمه بچه بی سرپرست هستن که نیاز به محبت دارن چرا خودم بچه بیارم. یعنی مثلا خونه بزنیم به نامش؟؟ خیلی دوندگی داره؟ مث اینکه راحت نمیدن سرپرستیشو

یه پسر دارم، شرایط بچه دار شدن هم دارم ولی هم خودم هم همسرم معتقدیم وقتی کلی بچه بی سرپرست هست خب یک ...

عزیزدلم چه دل مهربونی دارین هر دو♥️

درست درمورد شرایطش نمیدونم 

در این حد میدونم ک 

باید خونه یا زمین به نامش بزنی 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
عزیزدلم چه دل مهربونی دارین هر دو♥️درست درمورد شرایطش نمیدونم در این حد میدونم ک باید خونه یا زمین ب ...

فداتشم مهربون❤️

مشکلی نداره فوقش آدم خونه رو میزنه به نامش

دوندگی نداره ولی باید پول داشته باشی دیگه

بعدا ممکنه مثلا صاحبش پیدا بشه یا همچین چیزی؟