2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم ولی همش دلتنگ‌شوهر سابقم میشم 😔😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 61 پست
ممنون گلم راستش از ترس سرزنش تاپیک نمیزدم ولی الان حالم اصلا خوب نبود خواستم درد و دل کنم🥲

عزیزم یمدت میگفتی حس میکنم دوسداره برگردم، پروسه طلاق بودی..... چرا پ بش برنگشتی همون موقع؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

عزیزم یمدت میگفتی حس میکنم دوسداره برگردم، پروسه طلاق بودی..... چرا پ بش برنگشتی همون موقع؟

ن بعد طلاق بود که کار از کار گذشته بود‌...

همونم در حد حرف باقی گزاشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن بعد طلاق بود که کار از کار گذشته بود‌...همونم در حد حرف باقی گزاشت

ایکاش همون موقع راه برگشت رو بازمیکردی.. اینجوری نابود شدی ک دختر..... غرورت نمیذاره بش پیام بدی؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

نه راستش حس میکنم به قول دوستمون از جدایی راضیه خودش زنگ میزنه گاها پیام میده ولی از برگشت حرفی نمیز ...

داخل پیاماش چیا میگ؟؟؟ چ برداشتی از پیاماش میکنی؟ 

بهت درخواست دادم

قبول کردم.. پیام بده.. چون اول درخاس دادی باید توپیام بدی

تا اسم کاربریت رو دیدم باز یادم افتاد.

انقدر درگیر شوهر سابقت نباش.

برو سرکار مشغول شو از شدت خستگی حتی وقت نمی کنی بهش فکر کنی اگه نشستی تو خونه به خاطر همونه هی درگیرشی.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

تا اسم کاربریت رو دیدم باز یادم افتاد.انقدر درگیر شوهر سابقت نباش.برو سرکار مشغول شو از شدت خستگی حت ...

ن والا توخونه ام نیستم مدام بیرونم ولی فکرم مشغوله🤦🏻‍♀️

ن والا توخونه ام نیستم مدام بیرونم ولی فکرم مشغوله🤦🏻‍♀️

چند وقته دقیق جدا شدی؟؟

تا چند ماه اول طبیعیه.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

اون مرد بی‌غیرت اخه دلتنگی داره؟؟؟شما را ب پول فروخت و فقط تو فکر کندن و طلا و پول و... بود بگرد ی آ ...

اینا متاسفانه ی واقعیت تلخه ولی من خیلی دلم میگیره میبینم چ آسون از دستم داد😔

اینا متاسفانه ی واقعیت تلخه ولی من خیلی دلم میگیره میبینم چ آسون از دستم داد😔

چیو از دست دادی؟؟؟؟

اون اصلا تو رو نمیخواست مشخص بود 

دم آخری ام کل تلاششون کرد دو تکه طلاتو از چنگت دربیاره بره

از تنهایی و فشار عاطفی یاد ۲ تا شب خوش باهم بودنتون افتادی 

لطفا تا دیر نشده یکی را واس خودت پیدا کن 

2810