2777
2789

دیگه خسته شدم دوسال شده جداییمون ولی من داغونم 

هیچ کس هم نمیدونه تو دلم چ خبره و همه فکر میکنن حالم خیلی خوبه😔

بشدت دلم براش تنگ میشه طوری که دوس دارم خودمو خلاص کنم....

اونم اوایل پیگیر شد و پیام اینا میداد 

اما حس میکنم الان رفته باشه تو رابطه ...

خدایا پس من چرا خوب نمیشم😭

انقد دوسش داشتی چرا جدا شدی اصا

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

علت جدایی؟

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

چرا جدا شدی وقتی دوسش داشتی ؟ من از ترس همین دلتنگی جدا نمیشم

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

الهی فدای دلتمیدونم چی میکشیمنم تو این حال و هوامبا این تفاوت که من هنوز جدا نشدم ولی بیشتر از یه ما ...

خدا نکنه دردت ب جونم😔

اگر دوسش داری طلاق نگیر داغون میشی

من با خانمهای مثل شما در دنیای حقیقی زیاد برخورد داشتم که اکثراً هم نتیجه لجبازی و یکدندگی زن هست .

شما ک منو یادته...

من شوهرم خیلی لجباز بود منم همینطور ولی اون بیشتر😔

2810