miss_raha18 مدیر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 699 عنوان بیاید توروخدا دستمممم عکس میزارم | مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 36 پست سلام لطفا نگید چرا اینطور شده مشت زدم تو دیوار لطفا سرزنشم نکنید پشیمونم خودم ولی دیونه شدم ی لحظه میترسم گوشت اضافه بیاره یا.... بگید چکار کنم نمیتونم برم دکتر کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️🔥 دیروز | 12:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_raha18 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 699 تمیزش کن و تا چند روز روشو بپوشون با باند یا هرچی فقط تمیز باشهچیز خاصی نیستهرکاریشم کنی قراره گوشت ... گوشت اضافه نمیاره؟ انگار ی قسمت پوستم جمع شده و گوشت زده بیرون کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️🔥
پرتقال_خونی_۱۰۰ عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 4306 گوشت اضافه نمیاره؟ انگار ی قسمت پوستم جمع شده و گوشت زده بیرون قطعا گوشت اضافه میاره هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱
dokht_shirazi عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 2223 عصبیم کردم زدم تو دیوار غش کردم از درد و خون ک میمومد وای الهی🥺ناراحت شدم دفعه بعدی به خودت آسیب نزن اجی♥️تجربه ای ندارم وگرنه کمکت میکردم چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
miss_raha18 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 699 مشت تو دیوار زدی استخونت چیزی نشده؟ چرا اون قسمتت اینجور شده؟ دلم ریش شددددددددددنمیدونم واقعا مشت زدم تو دیوار قسمتی از گوشت مشخصه و پوست جمع شده کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️🔥
miss_raha18 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 699 نه عزیزم با آب گرم ماساژ بده انشاالله چیزی نمیشه ولی من کارمه مشت زدن تو دیوار آنقدر نترس خیلی درد دارمدکل دستم درد میکنه الان ببرم زیر آب؟ گوشتش زده بیرون میترسم کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️🔥
آکاتسوکی عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 522 خیلی درد دارمدکل دستم درد میکنه الان ببرم زیر آب؟ گوشتش زده بیرون میترسم اول تمیزش کن بعد ماساژ با آب گرم و خشک کن بعدش به آرومی اگه دردش تا فردا خوب نشد به دکتر مراجعه کن
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 3871 دستتو ببند، عقلتو ببر دکتر بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
miss_raha18 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 699 اول تمیزش کن بعد ماساژ با آب گرم و خشک کن بعدش به آرومی اگه دردش تا فردا خوب نشد به دکتر مراجعه کن نمیتونم دکتر برم تو روستام کسیم نیست ببردم نمیخام کسی بفهمه ب نظرت وازلین بچه بزنم؟ کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️🔥
انرژی_مثبت_سایتتونم عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 851 چرا اینکارو با خودت کردی چیزی ناراحتت میکنه عزیزم ترمیم کننده و پماد چشمی عالیع مطمئنی استخونی چیزیت سالمه
کولریخی عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 6872 بخیه لازمی نمیدونم چند سالته ولی قبل ازاینکه خیلی اوضاع بد بشه برو مشاور و یا دارو یه مدت بخوری خیلی اروم تر میشی
miss_raha18 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 699 دستتو ببند، عقلتو ببر دکتر تو میدونی من چ درد میکشم ک این کارو کردم چرا قضاوت میکنی دیونه نیستم ولی فشار بهم اومده ک این کارو کردم دل شکستن ک هنر نیست کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️🔥