2777
2789
عنوان

چقدر من بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 83 پست
آهان پس بیهوشی هستید ، مسئولیتتون هم خیلی بالاست متاسفانه ، به نظرم خیلی سنگینه به خاطر مسئولیتی که ...

بله با کلی مسئولیت دریافتی افتضاح   شیفت های سنگین   قشنگ له شدیم کسی هم نمیشنوه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله با کلی مسئولیت دریافتی افتضاح شیفت های سنگین قشنگ له شدیم کسی هم نمیشنوه

مشکل دیگه هم اینه بیشتر بچه ها دارن برای زیبایی و قلب و داخل و اینا خودشونو میکشن ، تعداد دکتر های بیهوشی واقعا کم شده و خیلیا هم دارن مهاجرت میکن

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
مشکل دیگه هم اینه بیشتر بچه ها دارن برای زیبایی و قلب و داخل و اینا خودشونو میکشن ، تعداد دکتر های ب ...

نه بابا قلب و داخلی هم خالیه صندلی هاش 

فقط پوست و چشم و رادیو طرفدار داره 

این حجم از حس بد از کجا میاد ؟ حتما ویژگی های خوبی داری که طرف خواستگارت شده دیگه پس نگران نباش ! مل ...

من همیشه فکر میکردم زشتم چون ابرو هام بور بود اینا فکر میکردم زشتم تعجب کردم خواستگاری کرده از من

نمیدونم ناراحت شدم یعنی ممکنه بعدن یکی عاشقم بشه

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

من همیشه فکر میکردم زشتم چون ابرو هام بور بود اینا فکر میکردم زشتم تعجب کردم خواستگاری کرده از مننمی ...

صد در صد مطمئن باش که یکی دیگه هم ازت خوشش بیاد 

ابروی بور و .. کی گفته زشته ؟ 😳😳

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
نگفتم آدم ناحسابی هستیم گفتم ک مشکلات و دردسرای زندگی با ی پزشک خیلی زیاده چون ن اون درامد رویایی رو ...

متاسفانه بله ، حدودا ۱۰ سال از زندگی با حقوق بخور نمیر میگذره ، واقعا دولت باید خجالت بکشه به خاطر شیفت ۱۰ ساعته داره به اینترن ماهی ۳ تومن میده

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خودتون رشته تون چیه؟ بعدشم شغل و ثروت درسته که مهمه نمیخوام کلیشه ای حرف بزنم بگم پول و مرتبه اجتماع ...

روانشناسی می خونم 

فکر میکردم زشتم چون ابرو هام بور بود همیشه تو جمع اعتماد بنفس نداشتم  بعد از طرفی هم میگم نکنه دیگه دکتری چیزی خواستگارم نشه 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

صد در صد مطمئن باش که یکی دیگه هم ازت خوشش بیاد ابروی بور و .. کی گفته زشته ؟ 😳😳

اره فکر میکردم زشتم 

اره فکر میکردم زشتم

عاشق خودت باش تا عاشقت باشن !!!! 

کسی که عاشق خودش نیست اعتماد به نفس کمی داره 

کسی که اعتماد به نفس پایین داره  میزان جذبش پایینه ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
2810