2777
2789
عنوان

داییم گفت شغلیو انتخاب کن که وقتی انجامش میدی لذت ببری

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 29 پست

دائیت نفسش از جای گرم بلند میشه این دوره زمونه هر شغلی پیدا کردی حتی یکم شرایطت رو بهتر میکرد برو خودم ماه بعد امتحانا میرم یکی این فروشگاه هایپر مارکتا همینکه بیمه برام رد کنه سابقه بشه برام بسه یه چیزی هم خودم بدست بیارم لذت بخشه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا جدا از شوخی من به صدتا کار مختلف علاقه دارم دنبال همشم رفتم که تو همش به یه سطح حرفه ای برسم بع ...

اونی که پولساز تره و میتونی ایده هاتو روش اجرا کنی

مثلا جوری باشه که بتونی خلاقیتتو در اون نشون بدی...

نیاز مردم باشه‌ و تقاضای نسبتا بالایی داشته باشه

2805
من بهت میگم شغلی رو انتخاب کن که پول خوب در بیاری اون وقت از شغلت هم لذت میبری

صد درصد موافقم 👍 من نقاشی میکنم از بیرون برای همه به به چهچه ...غیر خرید وسیله هیچ پولی نداره و حالم گرفته میشه 🤦

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
اونی که پولساز تره و میتونی ایده هاتو روش اجرا کنیمثلا جوری باشه که بتونی خلاقیتتو در اون نشون بدی.. ...

دقیقا همه اون کارایی که دنبالشم این ویژگیو دارن 

جدی کاش فقط به یه چیز علاقه داشتم

دقیقا همه اون کارایی که دنبالشم این ویژگیو دارن جدی کاش فقط به یه چیز علاقه داشتم

زیاد به خودت سخت نگیر

تا اونجایی که ضرر بزرگی نکنی همه رو امتحان کن و ادامه بده تا در اخر برسی به اون چیزی که برای تو ساخته شده

من رفتم سمت کاری که علاقه داشتم

با اینک‌ه پرمسئولیت هست ولی احساس فرسودگی و خستگی ندارم و از لحظه لحظه کارم لذت می برم

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
2810