2777
2789

مادرم از جوونی نصف شب ها می گفت خوابم نمی بره

همیشه نصف شب دنبال خوراکی بود تا بخوره 

بعد هم یک لنگ تو دستشویی‌

کلا شب ها براش کابوس بود

بعدها فهمیدیم دیابت داره

دیابت اش هم اصلا کنترل نمی کنه

دیابتی های اطراف شما چجورین؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنترل نمیکنه؟ خطرناکه ها. چشماش کلیه هاش و... اینا در معرض خطرن

اصلا مراعات نمی کنه 

همیشه قندش بالاست

شب ها تا صبح بیداره 

از بس میره دستشویی

همیشه گرسنه است

سیر نمیشه

همه جور دکتر هم بردیمش

دیگه نمی دونم چه کار کنم؟

2805

نه اینجوری نیستن

جسارتا مادر بزرگوار کنترل روی شکمش نداره 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
نه اینجوری نیستنجسارتا مادر بزرگوار کنترل روی شکمش نداره

میگه ضعف می کنم

خوابم نمی بره

همیشه از بی خوابی شاکیه

یا میگه پشه من را زد

هر جا بره مهمونی میگه پشه نیشم زد تا صبح نتونستم بخوابم

خیلی حساسیت های عجیبی داره

اصلا مراعات نمی کنه همیشه قندش بالاستشب ها تا صبح بیداره از بس میره دستشوییهمیشه گرسنه استسیر نمیشهه ...

قرص میخوره؟ شاید نیازه انسولین بدن..‌. چون کنترل نمیشه علایمش زیاده. دور از جون مادر شما یکی از اقوام ما یه چشمشو از دست داده سر همین کنترل نبودن قندش الان میخاد کنترل کنه اون چشمشو حفظ کنه😞

ولا من ندیدم ما از طرف پدری همه دیابت داریم ( البته خودم هنوز دچارش نشدم ) همه قند ها بالای ۶۰۰ و ۷۰۰ هست همچین چیزی ندیدم

شوهرم هم تا ۵۰۰ رفت نه زیاد نمی‌خورد دستشویی رفتنش از آدم سالم هم کمتره

میگه ضعف می کنمخوابم نمی برههمیشه از بی خوابی شاکیهیا میگه پشه من را زدهر جا بره مهمونی میگه پشه نیش ...

شاید شب بیداری این بلارو سرش آورده 

شب بیداریشو کنترل کنین 

من شنیدم اونا که شب نمیخوابن قند میگیرن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
قرص میخوره؟ شاید نیازه انسولین بدن..‌. چون کنترل نمیشه علایمش زیاده. دور از جون مادر شما یکی از اقوا ...

خودم همیشه می برمش دکتر

پیش بهترین متخصص های غدد بردم

ولی نمی تونم صبح تا شب کنارش باشم بهش قرص بدم که

برنامه زدم رو در یخچال برداشت گم کرد

دکتر تغذیه هم بردیم ، برنامه ی اون دکتر هم دور انداخت

همین تازگی دوباره بردمش فوق تخصص غدد

خودم همیشه می برمش دکترپیش بهترین متخصص های غدد بردمولی نمی تونم صبح تا شب کنارش باشم بهش قرص بدم که ...

یه روز پشیمون میشه که دیره... شما خودتم رعایت کن چون ارثشو دارین

من اصلا شب تا صبح بیدار نیستم. هچ وقتم زیاد دستشویی نمیرم. کنترلم روی غذام بشدت دارم.

قندمم کنترله. اگه به نود یا صد برسه، حسابی سختگیر میشم.

برای مادرتون کنترل دارویی سختگیرانه بزارین.

زیپمت بهتر از متفورمینه.

مکمل کروم عالیه. هوس شیرینی رو کم میکنه. سلنیوم و منیزیوم هم خوبن

یه روز پشیمون میشه که دیره... شما خودتم رعایت کن چون ارثشو دارین

از دوران دانشجویی عضو سرای دیابت شدم ، خیلی سعی می کنم رعایت کنم 

ولی دو سالی هست آزمایش ندادم

دکتر رفتم برام نوشته ، شنبه میرم آزمایش بدم

خیلی باید احتیاط کرد

هم قند هم فشار  هم چربی خون