2777
2789
عنوان

بچه داشتن افتخاره❓️

773 بازدید | 92 پست

حس قشنگیه حس تکرار نشدنیه کاملا درسته منم آرزومه بچه داربشم 

همه زنا ارزوشونه ولی چرا بعضیا تو روی آدم جوری رفتار می‌کنند که حس میکنی دارن پز بچه داشتنشونو میدن 

یکی از اقوام نزدیک من خییییلی نزدیک، هم سن منه بچه داره 

من همسرم. خونواده. وضعم همه چیم بهتره ولی بچه ندارم یکی دوساله تو اقدامم 

هرجا میرم و سعی میکنم نبینمش این حضور داره میدوئه سمت من دو دقیقه بعدم شروع میکنه برای مثال 

_من به شوهرم گفتم باید بچه دومم بیارم امسال وگرنه دیگه دیر میشه الانم دیر شده کی تو این سن دیگه بچه دار میشه اگرم بشه ریسکه (27سالمونه)منکه هروقت بخوام میشم پس چرا صبر کنم 

_ شاید تو درک نکنی ولی من آنقدر برام لذت بخشه که وقتی بچم ازدواج کنه خییییلی جوونو کم سنم کسایی که دیر بچه دار میشن ظلم میکنن به بچه ..بچه مادر پیر میخواد چیکار

_میخوای بهت دکتر معرفی کنم؟منکه لازم نبود دکتر برم برا بچه دار شدن ولی یکی از فامیلامون میشناسه 

_بچه داشتن ااانقدر شیرینه حتی نمیتونی تصورش کنی خداروشکر که من لایق بودم 

اصلا من نگفتم تو اقدامم اصلا حرف بچه رو نمیزنم نمیدونم چشه اصلا نمیدونم چرا تو منو میبینه اینا رو میگه قلب آدم سوراخ میشه از این حرفاش آنقدر ابله نیستم نفهمم حرفاش از رو عمده 

منم فقط سر تکون میدم محل نمیزارم ولی ول نمیکنه 

تو اینستا بقران فففقط فیلم نوزاد میفرسته یه روز گفتم من که بچه دوست ندارم تو هم هی از این فیلما میفرستی چیز دیگه نداری؟

جواب داد تو که راست میگی 

الان دیگه باز نمیکنم دایرکتشو منو دیده میگه چرا باز نمیکنی گفتم من درگیر شغلمم وقت اینستارو ندارم 

بخدا میبینمش حالم بد میشه 

آه نکشیدم ولی سپردمش به خدا خدامیدونه چجوری میخواد جواب پس بده 

بچه اصیل زاده دنیا اوردن افتخار 

بچه ای ک باعث سربلندی بشه افتخار 

بچه ای ک وقتی دهن باز میکنه سرت بالاس اعتخاره 

ن بچه ای ک ذره ای تربیت نداره و قطعا باعث افت جامعه میشه ن باعث رشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
بچه اصیل زاده دنیا اوردن افتخار بچه ای ک باعث سربلندی بشه افتخار بچه ای ک وقتی دهن باز میکنه سرت بال ...

دقیقا من همیشه گفتم خدایا من از چشمام بیشتر به تو اعتماد دارم اگه میخوای بچه ای بدی که فوش و لعنت پشتش باشه هرگز نده

بچه داشتن به خودی خود افتخاری نداره تولید مثل سیر طبیعی همه موجوداته اگه بچه خوب تربیت کنی اون افتخار داره

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
فقط عنوانو خوندم بقیش طولانی بودنظر خودمو میگمبنظرم کساییکه بچه بدنیا میارن یه سر بی مغز دارندر هر ص ...

نه خب اگر کسی موقعیت و پول و شرایط داره ، چرا بچه نیاره؟ وقتی بتونی تامین کنی مشکلی نیست

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
فقط عنوانو خوندم بقیش طولانی بودنظر خودمو میگمبنظرم کساییکه بچه بدنیا میارن یه سر بی مغز دارندر هر ص ...

نه این حذف و نزن وقتی موقعیتشان داری که خوشبختش کنی خیلی خوبه

2810