2777
2789
عنوان

همکلاسی ☻️ بی خود ترین موجود

274 بازدید | 25 پست

امروز یکی از همکلاسی های دختر  ک پشت ما نشسته بود 

عکس انداخت فرستاد تو گروه تو اون عکس نمیخره منو گرفته 

استادم تمام رخ افتاده 

اینم از قصد عکس منو از نیم رخ گرفته بعد نوشته خوشگل من😒 مثلا میخواد بگه نیم رخ من داغونه 

دلم میخواد دخترع رو جر بدم اشغال عوضی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐😐بزرگ‌میشید

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
2805
دوستای خود ادم تقریبا ادمو دوست ندارن چه برسه همکلاسی

جهنم 

خب الان بحث من دوست داشتن نیست 

از این کارش عصبی ام 

اشغال ب چ اجازه ای عکس انداخته کثافت 

خب بهش بگو ازم عکس نگیر پاکش کن

اینا رو ک گفتم 

اما هنوز دلم آروم نمیگره 

چون زورش میاد من سر کلاس سرزبون دارم حرف میزنم مشارکت میکنم 

مثلا میخواد بم بگه قیافه ندارم

الان منم بچم؟؟حق ندارم ناراحت بشم

خیلی  😐

نه حق نداری چون اصن چیزی نشده الکی به خودت نگیر😐

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
چرا حق داری ولی اگه بروزش بدی همه میگن وای مگه چیشده از قصد نبوده که و خودتو کوچیک میکنی بی اهمیت با ...

خب از قصد بوده چون خودش الکی گرفته از نیم رخ من 

اره من جلو بچه ها چیزی نگفتم 

اما تو پیویش گفتم کار امروزت خیلی چیپ و مسخره بود برات متاسفم 

دلم میخواد بلاکش کنم

یادمه ماهم از این کارا میکردیم فقط توی دبستان بهمون برمیخورد از بعدش همش میخندیدیم نمیفهمم شوخی حالیتون نیست یا هنوز خیلی بچه اید

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
خیلی 😐نه حق نداری چون اصن چیزی نشده الکی به خودت نگیر😐

بابا 

نیم رخ منو گرفته اونم ضایع ترین حالت 

بعد فرستاده گروه 

میگه خوشگل من😁😊

حالم ازش بهم میخوره اشغاللل

یادمه ماهم از این کارا میکردیم فقط توی دبستان بهمون برمیخورد از بعدش همش میخندیدیم نمیفهمم شوخی حالی ...

😭من با گوشی خودم اجازه ندارم عکس بندازم 

بعد دختره با گوشی خودش عکس انداخته بعدشم ب زشت ترین حالت ممکنم من همینجوری نیم رخم افتضاح 

من جنبه شوخی اینجوری ندارم‌

حالم بهم میخوره از این شوخی ها

2810