2777
2789
عنوان

ازدواج دختر شمالی و پسر ترک

84 بازدید | 17 پست

بنظرتون نسل جدید هاشون هم هنوز تحت تاثیر فرهنگ و رسوم هستند؟ 

معتقدین با قوم خودشون وصلت برا هرکدوم بهتره؟ 

یا مثلا یکی شهر بزرگ باشه یکی شهر کوچک ارتباط خانواده ها خوب نخواهد بود از نظر فرهنگی ؟

نه اصلا ترک فقط با ترک بنظررر من البته

با شمالی که اصلا 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر اگر ترک تبریز باشه و همچنان تعصبات خاص خودشو داشته باشه قطعا با دختر شمالی ممکنه به مشکل بخورن 

چون شمالیا آزادن ترکان معتقد و تعصبی

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
2805

الان همه کاسه کوزه ها سر تورک ها شکسته میشه😑

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

نه اصلا ترک فقط با ترک بنظررر من البتهبا شمالی که اصلا

پس جواب منفی میدم 😢

البته خودش دانشگاه و اومده تهران بعد هم از ایران رفته 

ولی همیشه برام سوالها چرا تو همون کشور ازدواج نمیکنه یا پارتنر نمیگیرند ؟ با خارجی ها 

چون اصلا آشنایی از راه دور واقعا مزخرفه، من چطور اونو بشناسم 

و اون چطور میخواد بدونه من راس میگم یا دروغ ؟

پس جواب منفی میدم 😢البته خودش دانشگاه و اومده تهران بعد هم از ایران رفته ولی همیشه برام سوالها چرا ...

یه کاربری بود معصومه ایشون با پسر ترک عقد کردن زندگی خوبی هم دارن

به شایعات توجه نکن

همه مجبور حکم تقدیریم کرد و ناکرد اختیاری نیست
پس جواب منفی میدم 😢البته خودش دانشگاه و اومده تهران بعد هم از ایران رفته ولی همیشه برام سوالها چرا ...

به شخصیت طرف بشدت بستگی داره ولی اکثرا ترک ها متعصبن

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
پسر اگر ترک تبریز باشه و همچنان تعصبات خاص خودشو داشته باشه قطعا با دختر شمالی ممکنه به مشکل بخورن چ ...

تبریز نیستند یه شهر کوچک ، بزرگ شده  بعد دانشگاه و اینا دیگه اونجا نیس 

اما خانواده هستند

خیلی سوالت کلی هست 

اول باید کلِ قومیت و غالب رو در نظر بگیری بعد روی شخصیت فرد و خانواده هم زوم کنی 

یکی میبینی اهل یه جاییه اما شهر دیگه بزرگ شده . یا حتی تو شهر خودش هم با رسوم و اخلاق غالب اون شهر همسو و هم فکر نیست 

مثلا 

همسر من تبریزین . خانواده اش مذهبی و سنتی هستن . اما همسرم کاملا برعکسه . یعنی ذره ای به فرهنگ غالب تبریز و حتی اعتقادات خانواده اش شباهت نداره

دوستی هم دارم همسرش شمالی هستن . بینهایت متعصب و مذهبی و مردسالار 

پس هم فرهگ غالب رو در نظر بگیر و هم فرصتِ شناخت رو از خودت نگیر

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه اصلا هدف این نیست، صرفا تفاوت ها منطورمه

هدف شما این نیست ولی هدف کاربرها همینه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

تبریز نیستند یه شهر کوچک ، بزرگ شده بعد دانشگاه و اینا دیگه اونجا نیس اما خانواده هستند

عزیزم پس فکر نمیکنم مشکلی باشه 

چون نامزد خودم ترکه اصالتا اما تهران به دنیا اومده و کلا تهران بزرگ شده 

و از تعصبات دوره 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
یه کاربری بود معصومه ایشون با پسر ترک عقد کردن زندگی خوبی هم دارنبه شایعات توجه نکن

همسر منم‌ تبریزی هستن 

خودم تهرانی 

فوق العاده راضیم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

2810