2777
2789
عنوان

شعر و ادبیات کسی هست

94 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها حالتون خوبه؟

خواستم ببینم کسی شعر دوبیتی که آیه هم داخلش داشته باشه سراغ داره؟

مثلا اینطوری باشه🥹

شاعر شده ام با غزل ناب نگاهت

لا حول ولا قوه الا به نگاهت .

خیلی دنبال این دو بیتی های این حالتی میگردم :)))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

جان عاشق دم زند، آتش بر این عالم زند

این عالم بی اصل را ،چون ذره ها بر هم زند

عالم همه دریا شود ،دریا زهیبت «لا»شود

آدم نماند و آدمی ،گر خویش با آدم زند

دودی برآید از فلک ،نی خلق ماند نی مکان 

شوری در افتد در جهان ،وین سور بر ماتم زند

گه آب را آتش برد،گه آب،آتش را خورد 

گه موج دریای عدم بر اشهب و اَدهَم زند

خورشید افتد در کمی ،از نور جان آدمی

کم پرس از نامحرمان، آنجا که محرم کم زند

مریخ بگذارد نری دفتر بسوزد مشتری  

مه را نماند، مِهتری، شادّیِ او بر غم زند 

افتد عطارد در وحل ،آتش در افتد درزحل

زهره نماند زهره را ،تا پرده ای خرم زند

نی ،آب نقاشی کند ،نی باد فراشی کند

نی باع ،خوشباشی کند ،نی ابر نیسان نم زند

نی درد ماند نی دوا ،نی خصم ماند نی گوا

نی نای ماند نی نوا ،نی چنگ ،زیر و بم زند

اسباب در باقی شود ،ساقی به خود ساقی شود

جان «رَبِّیَ الاَعلی »گُوَد،دل«رَبِّیَ الاَعَلَم» زند

حق آتشی افروخته ،تا هر چه ناحق سوخته

آتــش بسـوزد قـلب را ،بر قلبِ آن عــالَم زنـد

2810