2777
2789

از اولی که این رییس اومد تو قسمت ما یکی از همکارهای خانم رو بهش خیلی بها داد و به من جلوی چند نفر گفت تو خیلی ساکتی اصلا حرف زدن بلدی؟ و گفت آدم هر چقدر کار بلد باشه ساکت که باشه به جایی نمیرسه من خیلی از دستش ناراحت شدم دلم واقعا گرفته بعد دو سه سال اونقدر برای اون همکار خانم تلاش کرد تا براش پست گرفت در حالی که باور کنید که یک فایل بلد نیست سیو کنه  تو کامپیوتر البته کار های مربوط به اداره خودمون رو انجام میده منظورم اینه مهارت خاصی نداره 

اونوقت من فوق لیسانس و دانشجوی دکتری حیفم میاد اینطور اون رییس تحقیرم کرد از یادم نمیره 

بعد این رییس عوضی فهمیده بود ما باغ گردو داریم دو سه ساله آزمون گردو میخره حالا تا از بخش ما بره شاید یکی دو سال طول بکشه 

من نسبت به اون همکارم با اینکه توانایی بالا و تحصیلات خوب دارم پستی ندارم اینها با کنار از دست اون رییس عصبی ام شما باشید چه جور باهاش رفتار میکنید از این به بعد 

و اون خانم متاهل و دو تا بچه 

من کنکور خیلی سخت ارشد بیست سال پیش دادم نه تونستم اونقدر پیشرفت کنم و مجرد هم موندم حس بازنده بودن دارم به کسی مثل این همکار خانم 

دلم از دست رییسم پره بابت این حرفهاش  جای من بودید چه رفتاری باهاش میکردید بابت این تحقیرهاش 

فک کنم اون خانمه با رییسه کارای دیگه میکنه وگرنه تو هم خیلی موفق شدی تو کارات

نه اینطور آدم نیست 

شاید رییس ازش خوشش میاد فقط 

وگرنه اهل این کارها نیست اون خانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

ببین تحقیر خاصی نبوده 

گفته ساکتی به جای خاصی نمی‌رسی 

این یه واقعیته

هرچند نباید اینجوری رک و مستقیم می‌گفت 

اگه بخوای به خاطر هر حرف کوچیکی ناراحت بشی نمیتونی با هیچکسی بسازی 

سعی کن بیخیال و پررو باشی

از اول هم گفتن دنیا مال پرروهاست 

کاربری دست ٣ نفره
ببین تحقیر خاصی نبوده گفته ساکتی به جای خاصی نمی‌رسی این یه واقعیتههرچند نباید اینجوری رک و مستقیم م ...

اره 

نه عکس العمل خاصی نداشتم ولی میخوام محلش نذارم 

من توانایی هام زیاده کار بلدم 

اما اونم دلیلی نداشت اینطور حرف بزنه 

حالا مگه من پست خواستم !

اره نه عکس العمل خاصی نداشتم ولی میخوام محلش نذارم من توانایی هام زیاده کار بلدم اما اونم دلیلی نداش ...

خوب میگی محل نمیذارم

یعنی میخای خشمتونشون بدی 

به جای اینکارا

سعی کن دوروبر رییست باشی 

اتفاقا محل بزار 

خودشیرینی کن زبون باز باش

تمرینع دیگه 

اون با اون حرف مثلا خاسته به تو یه درسی بده 

وگرنه پست داشته باشی نداشته باشی فرقی به حال رییست نداره

نو برای خودت پیشرفت می‌کنی نه رییست

کاربری دست ٣ نفره
ببین تحقیر خاصی نبوده گفته ساکتی به جای خاصی نمی‌رسی این یه واقعیتههرچند نباید اینجوری رک و مستقیم م ...

اره واقعا گل گفتی دنیا مال پرروهاست

به قول خودمون پوست کلفت ها😂

به نام خدایی که دو چشمکی مکی🥲
خوب میگی محل نمیذارمیعنی میخای خشمتونشون بدی به جای اینکاراسعی کن دوروبر رییست باشی اتفاقا محل بزار ...

حس میکنم از من خوشش نمیاد وگرنه اون که کار من رو میبینه خودش باید برام درخواست بده حتما باید وراجی کنم براش ؟

یک بار خواست نمره ارزشیابی بده صدام زد و یکی از گزینه هاش این بود مهارتهای ارتباطی به مسخره گفت اینو بالا زدی برای خودت چون داده بود به خودمون نمره بدیم در صورتی که من اصلا بالا نزده بودم اصلا انگار از من خوشش نمیاد 

2810