2777
2789

ماجرا رو تعریف می‌کنم بگید من مقصرم یا نه

ما شیش نفریم با هم مشکلی نداریم فقط یکیشون گیر داده به من که تو اصلا کار نمیکنی تو اتاق

قبول دارم هفته اول کار نکردم ولی بعدش هم ظرف شستم هم اتاق رو جارو کشیدم هم سطل زباله رو خالی کردم

فقظ آشپزی نکردم البته یه بار همبرگر واسه همه سرخ کردم کلا نیاز به آشپزی هم اونقدرا نداریم از شنبه تا چهارشنبه میریم سلف یه پنجشنبه جمعه آشپزی نیازه منم آشپزی بلد نیستم خب اونقدرا به آشپزی نیاز نداریم موضوع آشپزی نیست بحث سر ظرف شستن و جارو کردن و مرتب کردن اتاقه بقیه بچه‌ها هم در همون حدی که من کار میکنم معمولا کار میکنن ولی بیشتر از همه به من گیر داده 

خلاصه این گیر داده هی میگفت تو کار نمیکنی منم امروز عصبی شدم سرش داد زدم گفتم شورشو درآوردی

باورتون نمیشه اینقدر نگران بودم این میگه کار نکردین اتاق رو بهم ریختن از ترس حرف همین میرفتم اتاق رو مرتب میکردم یه جوری شده که من همش نگرانم الانه این بگه تو کار نمیکنی🤦‍♀️ 

الان قهر کرده باهام حرف نمیزنه

به نظرتون من مقصرم؟ الان باید برم عذرخواهی کنم؟

چون لحنم بد بود صدام رو بردم بالا یکم احساس مقصر بودن میکنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

همون قهر باشه بهتره ولش کن

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
همون قهر باشه بهتره ولش کن

از طرفی حس مقصر بودن دارم داد زدم

از طرفی هم میگم بذار بدونه شورشو درآورده دیگه اینقدر این جمله رو تکرار نکنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
جفتتون مقصریدهرکدوم به یه شکل کارارو تقسیم کنین که این مشکلا پیش نیاد

ما کلا تقسیم کار نداریم

گاهی هرکدوممون یه کاری میکنه

ولی به نظرم مشکل همینه باید تقسیم کار کنیم مشخص شه همه چی

واسه همین میگه تمیز نکردی که زود زود همه کارا رو بکنی 

یه برنامه بنویس کارا رو دقیق مشخص کن هر کی هم قبول نکرد بدون میخواد از زیر کار در بره

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
از طرفی حس مقصر بودن دارم داد زدماز طرفی هم میگم بذار بدونه شورشو درآورده دیگه اینقدر این جمله رو تک ...

ولش کن

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️
نه خوب کردی بعد اینم یه کاغذ بزارین هرکس جارو زد هرکس رفت ظرف شستهرکس سطل خالی کرد تیک بزنه اینجوری ...

اره این خوبه 

باید همین کارو کنیم دست سر از من برداره

ازشون جدا بشو، منظورم اینه که فقط برا خودت ناهار آمادت کن، ظرفای خودت رو بشور و... فقط جارو کردن اتاق نوبتی باشه

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

بیخود قهر کرده بعضیا زورگوعن

اما بگو برنانه بنویسن بزنید دیوار و نوبتی باشه. 

هر هفته پنج شنبه یه نفر مسئول پخت و پز یه نفر ظرف یه نفر جارو

جمعه یه نفر پخت و پز یه نفر جارو یه نفر ظرف. شد ۶ نفر

هفته ی بعد جاها عوض میشه ولی هر ۶ نفر مسئولیت دارن

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
هر کی برای خودش غذا درست کنه و محوطه خودشو تمیز کنه مگه نیروی خدماتی نمیاد برای تمیزکاری؟

اتاق‌ها رو تمیز نمیکنن نیروهای خدماتی

تمیز کردن اتاق با خودمونه

خب ما چون با هم راحتیم دیگه ظرف منو اون اینکه کی پخته و وسایل مال کیه نداشتیم

ببین کاملا درکت میکنم 

چون وقتی خودمون نگرانیم که کار رو خوب انجام بدیم ولی طرف مقابل درکی از این قضیه نداره و انگار تلاش ما رو نادیده میگیره نارحت میشیم این واسه منم زیاد پیش میاد 

الانم دیگه گذشته نمیدونم میتوتی بگی من تلاشم رو کردم که کار ها رو انجام بدم چون تو اونجوری گفتی واکنش نشون دادم .

پیشنهادم اینه که جدول برنامه ریزی داشته باشید 

اسم بنویسید چه کسی چه کاری کنه و طبق جدول پیش برید اینطوری کسی نمیگه تو چرا کم کار کردی تو چرا زیاد کار کردی

2810