2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ببین عزیزم این مورد به شما ربطی نداره و خودتون درگیر نکنید شما وظیفه پاسبانی از اجناس فروشگاه ندارید ، صاحب مغازه وظیفه اش هست بیمه کنه ، نکنه هم باید بگی به من چه 

شما فقط کار خودت یعنی فروشندگی یا صندوقداری یا هرچی که بابتش حقوق میگیری انجام بده 

ولی من دیگه دلسرد شدم میترسم بازم همچین اتفاقی بیفتع شرمنده بشم میخام به صاحبکارم بگم دیگه نمیخام بی ...

چقدر راحت به این میگن فرار از مسؤلیت شما جای اینکه فرار کنی باید با مشکل روبه‌رو بشی 

دیگه هر اتفاقی یه تجربه هس 

کارت رو بخاطر یه دزد از دست نده

اما همین اتفاق درس شد برات که به هیچکس اعتماد نکنی 

دیگه شما بابد تلاشت رو بکنی که کسی چیزی ندزده

اما دیگه بقیه موارد با صاحب فروشگاه هس 

دوربین بزاره ..دزدگیر بزنه...و بقیه موارد 

دیگه هر اتفاقی یه تجربه هس کارت رو بخاطر یه دزد از دست ندهاما همین اتفاق درس شد برات که به هیچکس اعت ...

دوربین داشتیم من تو داروخانه دامپزشکی کار میکنم خودمم تنهام

ببین عزیزم این مورد به شما ربطی نداره و خودتون درگیر نکنید شما وظیفه پاسبانی از اجناس فروشگاه ندارید ...

اخه گفتن مشتری تا کارت نکشیده نباید جنس میزاشتی برداره که فرار کنه بره

دوربین داشتیم من تو داروخانه دامپزشکی کار میکنم خودمم تنهام

خب تجربه ای نداشتی 

دیگه حواست رو جمع کن 

صاحب کارم مطمئن باش صد تا از این دزدی ها ازش شده 

گفتم هر چی یه تجربه هس 

از مغازه ما هم دزدی شده

اما به نظرم اون دزدا یه مدت بگذره بازم میان دزدی 

حواست باشه

اخه گفتن مشتری تا کارت نکشیده نباید جنس میزاشتی برداره که فرار کنه بره

بهرحال عزیزم شما مانع دزدی نشو چون ممکنه دزد به خودت آسیب بزنه مثلا بهت چاقو بزنه 

و گوشزد کن که من احساس خطر کنم عقب میکشم چون من حراست و بیمه نیستم من فقط فروشندم