2777
2789
عنوان

به دخترم اینجوری میگن عصبی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 78 پست
با مادرشوهرم چه کنم بچه از اون تاثیر میگیره ،خیلی لجباز هر چقدر بگیم تکرار می‌کنه

چی میگه بهش دقیقا؟

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه میبینی با صحبت کردن باهاشون درست بشو نیستن، رابطه رو کمرنگ کن سلامت روان بچه مهمتر از ارتباط با ...

دقیقا

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

من تو بچگی دقیقا همه فامیل مسخرم میکردن واسه پوستم صورتمو میکندم دوست داشتم سفید باشم واقعا ازش دوری کن اگه درست بشو نیستن خواهش میکنم بچت گناه داره

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

انقد بیشعورن من بارها دلم از این حرفاسون شکست دخترم کوچیک بود میگفتن سیاهه بی نزاکتا منم خوب جوابشونو میدادم

الان دخترم گندمی شده و دختر دومیم مثل پنبه س چیزی نمیگن🤨

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

عجب آدمیای نقطه چینین

اسی برخورد کن با این رفتار حتما حق داری عصبانی شی

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
عزیزم باید یبار محکم بشوریشون بزاریشون کنار تا بفهمن شوخی نکنن راجب این موضوع . با آروم گفتن هیچی حل ...

مادرشوهرمم میگه یه بار گفتم بدش اومد و دوباره با شدت بیشتر تکرار کرد من نمیرم دیگه خونشون به خاطر خیلی دلایل ولی زنگ میزنه به شوهرم بیار نومو ببینم از اون طرف هم میبینم بازم به دخترم میگه این حرفو خیلی زن لجبازیه

فقط تا میتونی در حضور دخترت بهشون با جدیت تذکر بده

من یه خاطره ای دارم که یه نفر تو بچگی برگشته بود یه چیزی بهم گفته بود بیشتر از اون نیش حرفش...چشمای مامانمو یادمه که نگاهم کرد و سکوت کرد...هیچی نگفت

حالا بخاطر اون رفتارش من صدبرابر بدتر از بقیه یاغی تر و عصبی تر بار اومدم و تحمل توهین که هیچی...تحمل انتقاد هم ندارم

درکل خواستم بگم درمورد سلامت روانش درست فکر میکنی...اگر جلوشونو نگیری ممکنه اسیب ببینه

دختر سیاهم میگه 😐

ایشون فاقد شعور هستن  درسته ک رنگ پوست هر رنگی باشه هیچ فرقی نداره ولی چقدر حرفشون زشته

درسته مادربزرگ دختر شماست اما تا میتونین زیاد ارتباط نداشته باشین باهاشون راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

2810