2777
2789
عنوان

بهترین رستورانی که توی تهران رفتید

108 بازدید | 17 پست

بهترین رستورانی که توی تهران رفتید و از غذا خوشتون اومد کجا بوده؟

فرق نمیکنه سنتی یا فست فود یا کله پزی بوده باشه

اسم و آدرس بدید

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

رستوران گردون برج میلاد

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خاتون تو شریعتی واسه پیتزا اگه حال داری تا شهریار بری امیران واسه سنتی

شریعتی نزدیکمه ولی شهریار دیگه دوره بهم

چه پیتزایی سفارش دادی؟

یادته؟

کافه رستوران  گودو رفتم آدرس دقیق یادم نی بزن مپ میاره 

کافه رستوران احمد ظاهر رفتم محیطش خیلی قشنگه تو منو غذاشون بیشتر چیزا هست ولی بیشتر منوشون غذاهای محلی افغانستان بود واقعا خوشمزه بود 

کافه رستوران گودو رفتم آدرس دقیق یادم نی بزن مپ میاره کافه رستوران احمد ظاهر رفتم محیطش خیلی قشنگه ...

چقدر جالب

رفتم شهر ری حتما یه سر میزنم بهش

ممنون

چه چیزی سفارش دادید و خوشتون اومد و اینکه ورودی دادید؟

من خودم مشهدم فک کنم دو س سال پیش بود رفتیم کنسرت بعدش رفتیم غذا خوردیم 

من و نامزدم و خواهرم پیتزا گرفتیم ولی مامان و بابام رفتن کباب و جوجه خوردن قیمتاش بالا بود ولی واقعا خوشمزه بود 

چون بعد کنسرت رفتیم ورودی ندادیم نمیدونم ورودی میگیرن یا نه 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
من خودم مشهدم فک کنم دو س سال پیش بود رفتیم کنسرت بعدش رفتیم غذا خوردیم من و نامزدم و خواهرم پیتزا گ ...

خیلی ممنون عزیزم

حالا که مشهد هستی میتونی به من بگی اگه قرار باشه سه چهار روز ماه عسلی بیام مشهد

از صبحی که رسیدم تا شبی که میخوام برم کجا برم و چکار کنم

تو خودت رو بذار جای کسی که میخواد اون کارهارو بکنه

فرق نمیکنه قیمت بالا باشه یا مثلا فلافلی کثیف باشه

هرکدوم که خیلی به دلت میچسبه

و آخرش عطر و انگشتر و سوغاتی های مختلف رو از کجا میخری

اگر خواستی من برای لاهیجان رو بهت میگم (:

رستوران برج میلاد زود تعطیل میشه درسته؟

بخدا نمیدونم من خودم مشهدم یبار رفتین اونجا 

2810