2777
2789
کاربری جدید زدم شناسایی نشم هی سرزنشم نکنید لطفا

من قبلا با ی پسره دوست بودم بعد خونوادم راضی به ازدواجمون نشدن کات کردیم و بعد دوماه خاستگار اومدم و من ازدواج کردم و شوهرم و خیلی دوس دارم دوماهه عقد کردیم.

بعد پسره فهمید زنگ زد ب شوهرم گف ما باهم دوست بودیم و شمال رفتیم باهم و این حرفا شوهرم خیلی ناراحت شد ولی گف من بهت اعتماد دارم و مهم الانه 

درحالی‌که من باهاش واقعا شمال نرفتم فقط درحد چت و دوس بار بیرون رفتن بوده😭😭😭

حالا پدرشوهرم شک کرده بهم ب شوهرم گف تو دادگاه از پسره شکایت کن پرینت پیامک یسال پیش و دربیار شوهرم بهم گف من بهت اعتماد دارم فقط مخام دهن اینارو ببندم 

منم ب شوهرم گفتم من قبلا باهاش حرف میزدم ولی شمال نرفتم شوهرمم گف باشه ولی باید پرینت و دربیاریم

الان من نمخام پیامکای یسال پیش رو دربیارن چون حرفای خوبی نبوده عاشقونه و اینا ابروم میره چکار کنم من😭😭😭😭

ولی خدا شاهده بعد ازدواج ن خیانتی کردم ن حرفی زدم

شوهرت غلط بیجا میکنه به حرف ی غریبه اعتنا کنه اولا دیوار حاشا بلنده ثانیا همه اینکارو رو هم کردی بودی هیچ حقی نداره 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا از پسره شکایت کن که افتاده تو زندگیت و میخواهد بهم زنه

دوما پرینت بگیره از وقتی که  با شوهرت آشنا شدی نه قبلش

ودر آخر متن پیام نمی آد فقط شماره تلفنا هست مگه جاسوس بین المللی هستی که متن پیامت در بیارن

2805

سلام ازت پرسیده بود قبل نامزدی دوست پسر داشتی یا نه؟اگر پرسیده که براش مهم بوده پس مشکل از خودته نمیدونم باید چیکار کنی در واقع تو گولش زدی ولی اگه نپرسیده یا خودش گفته بود توی حرفاش دوست پسر داشتنت مهم نیست بگو بعد ازدواج رو پرینت بگیره بدونه بهش خیانت نکردی 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪