2777
2789
عنوان

من راجب نی نی یار ها سوال خصوصی دارم کسی میدونه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 6954 بازدید | 721 پست
داروهاتون رو به موقع بخورید

اگه این جمله مجازه ما هم به  خودشون برگردونیم این حرفشونو 

ولی انگار فقط برای این خانوم مجازه این طور حرف زدن  چون معروفن بالاخره 

@niniyar_5    

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

[QUOTE=361465117]میگی خواهر دلم میخواد بگم چشم آقای برادر😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای ی بار ب یه بنده خدایی گفتم خیلی ذوق کرد ...[/QUOT

منم همش میگم آقای برادر 😂😂😂

تو پمپ بنزین گفتم آقای برادر آب دهنش تا زانوش کش اومده بود مردک😂

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=361465117]میگی خواهر دلم میخواد بگم چشم آقای برادر😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای ی بار ب یه بنده خدایی گف ...

خاک بر سرشون🙋🏻‍♀️🤣

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

سلام ایشون به من غیر مستقیم گفتن روانی و منو دعوت کردن به دارو خوردن ولی دست پیش گرفتن هیچ توهینی ...

این حقه ها ديگه قدیمی شده 

راهتو بکش برو و اگه میخوای تعليق نشی اولا با احترام با همه حرف بزن 

دوما از قوانین پیروی کن

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
هومو؟من دلم براش می سوزهخیلی زندگی ناجوری داره

غیبت کردنم درباره کاربرا انگار برای امثال ما ممنوعه برای ایشون نیس

@niniyar_5    

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

عاشق این تاپیکم ی عده باهم بحثشونهی عده درمورد نی نی یار حرف میزنن ی عده فقط تماشاچینیه عده ام مث من ...

آره به خدا

بابا یه دقه سروصدا نکنید قاطی کردم از عقد رسیدم به خوردن قرص وروان درمانی😂

🤣✋🏻ببند

جونننن😂😂😂

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
خاک بر سرشون🙋🏻‍♀️🤣

خاعککککک

نویت برات گرفتم زودی دست شوهرت بگیر بیار 😂😂

آره به خدابابا یه دقه سروصدا نکنید قاطی کردم از عقد رسیدم به خوردن قرص وروان درمانی😂

🤣🤣🤣🤣🤣منم کامنت گذاشتم گفتم تاریخ عقد و فلان بعد دیدم کامنت بالایی دارن درمورد قرص صحبت میکنن

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

غیبت کردنم درباره کاربرا انگار برای امثال ما ممنوعه برای ایشون نیس@niniyar_5

بسه بابا چقد نی نی یار رو تگ میکنی بنده خدا کجا توهین کرد تو این تاپیک که رگبار کشیدی بهش داری نی نی یارو تگ میکنی

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

خاعکککککنویت برات گرفتم زودی دست شوهرت بگیر بیار 😂😂

🥺امروز میرم بنر میزنم تو شهرمون میگم من عاقا بالاسر میخوااااممممم🤣

جونننن😂😂😂

🤣فعلا نی نی یار در کمینه اینجا نمیتونم چیزی بهت بگم

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

🥺امروز میرم بنر میزنم تو شهرمون میگم من عاقا بالاسر میخوااااممممم🤣

اسم منم بنویس😂😂 شاید فرجی شد 😂

تمام ریپ هایی که زدی رو خوندم ایشون داشتن در مورد نی نی یار شب میگفتن که شما بحث رو شروع کردی

2810