2777
2789
عنوان

من راجب نی نی یار ها سوال خصوصی دارم کسی میدونه😁

| مشاهده متن کامل بحث + 6738 بازدید | 721 پست
داروهاتون رو به موقع بخورید

دیروز منو به مودب بودن دعوت میکردید در حالی که خودتون هیچ بویی از ادب نبردید  ظاهرا و  با گفتن "قرصاتو  بخور" فک میکنید که تحقیر کردید منو   (طنزی که در فیلمای  دهه ۸۰ صدا سیما استفاده میشد )  

یادتونه منو متهم به فحاشی میکردید  (که تهمت خالص بود هیچ توهینی تو حرفای من نبود) الان که فک میکنم فحاشی بهتر از توهین و شکستن دل افرادیه که  از روان درمانی استفاده میکنن    چون حدتون در همین حده 

من لازم باشه تراپیم میرم قرصمم میخورم  بالاخره درمان داره ولی کوتاه فکری درمان نداره 

خوشحالم که ماسکت کم کم داره میوفته و روی واقعیت برهمگان اشکار میشه 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

دیروز منو به مودب بودن دعوت میکردید در حالی که خودتون هیچ بویی از ادب نبردید ظاهرا و با گفتن "قرصا ...

نه من واقعا گفتم داروهاتون رو دقیق و به موقع بخورید 

آدم سالم انقده با همه جنگ نمیکنه

من ماسک ندارم همینم 

مگه نگفتید دیگه نمی افتید دنبالم ؟

افتادید که

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@اوج_آسمان @ملکه455منم @ملکه70 @آیدای_شاملووو @مشید_خانوم چه خبر بچه ها این سوالا به ذهن شما نر ...

سلام چرا رسیده چندبار ولی جوابی نداشتم

اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

چشم خانم منت گذاشتید امدید اینجا در خدمتیم 😂👌

عه مراسمم بهم خورد خوشم از علی نمیاد دیگه 

دوس دختر داره ب من نگفتههههه🤨🔪

وایسا برم ی شوهر دیگ پیدا کنم میام 

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

عه مراسمم بهم خورد خوشم از علی نمیاد دیگه دوس دختر داره ب من نگفتههههه🤨🔪وایسا برم ی شوهر دیگ پیدا ...

در هو دو صورت شما عزیز دل هستین 

در خدمتیم 

لیاقت شما رو نداشت خاهر

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
در هو دو صورت شما عزیز دل هستین در خدمتیم لیاقت شما رو نداشت خاهر

تشکر😕

ایی دنیا دیگ بدرد نمیخورهه بی شوهر شدممم🫠😂

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

نه من واقعا گفتم داروهاتون رو دقیق و به موقع بخورید آدم سالم انقده با همه جنگ نمیکنهمن ماسک ندارم هم ...

شما که رو ادبیات خیلی حساس بودید  الان من از همین جمله "نمیافتی دنبالم (یعنی به غایت سگی) استفاده میکردم  زار میزدید و اسکرین میگرفتید که اقا فلانی به من فحاشی کرد ایهالناس 

به سینه چاکاتون سیگنال میدادید  بیایید  و پاره کنید این کاربرو 

اهان الان شما اینجا تشخیص میدید کی سالمه کی نه ؟

شما خودت سالمی 

ادم سالم ۴۵ ساله تاپیک به تاپیک  نفرت پراکنی میکنه علیه اونایی که پاچه خوارش نیستن 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

عاشق این تاپیکم 

ی عده باهم بحثشونه

ی عده درمورد نی نی یار حرف میزنن 

ی عده فقط تماشاچین

یه عده ام مث من تاریخ عقد مشخص میکنن وسطش شکست عشقی میخورن😂😂😂😂😂

تشکر😕ایی دنیا دیگ بدرد نمیخورهه بی شوهر شدممم🫠😂

خودمم بی شوهرم 

بیا یکی پیدا کنم نصف نصف😂😂😂👀

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
نه من واقعا گفتم داروهاتون رو دقیق و به موقع بخورید آدم سالم انقده با همه جنگ نمیکنهمن ماسک ندارم هم ...

محلش ندید اوپرا جانم 

شما شخص محترمی هستید 

حیفه با این افراد دهان به دهان بگذارید 

این آدمها مرز ندارند

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
شما که رو ادبیات خیلی حساس بودید الان من از همین جمله "نمیافتی دنبالم (یعنی به غایت سگی) استفاده می ...

براداشت های شما با توجه به محیط زندگی و تجربه خودتونه 

ولی من دیگه جواب شما رو نمیدم

انرژی اضافه تون برای جنگ رو جای دیگه صرف کنید 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

براداشت های شما با توجه به محیط زندگی و تجربه خودتونه ولی من دیگه جواب شما رو نمیدمانرژی اضافه تون ب ...

ماسکت افتاد دیگه فایده نداره 

ایشون کلا در حال استراحته😂😂

یه دوساعت هم ک میاد اونم‌ تایم‌غذا و نماز میره

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

خودمم بی شوهرم بیا یکی پیدا کنم نصف نصف😂😂😂👀

🥲ن من شوهرمو با کسی نصف نمیکنممم

یکیو جور میکنم حالاا شما تاریخ عقد و خراب نکن جامو ندی ب کسیییی🔪

2810