2777
2789
عنوان

چرا هر ماه اقدام میکنم مریض میشم…

76 بازدید | 13 پست

من تنبلی دارم و کلی دارو و فلان میخورم

ماه قبل اقدام کردم،ده روز قبل موعد پریودم یهویی سرما خوردم

نه کسی از اطرافیانم سرما خورده بود نه با موی خیس خوابیدم و نه هیچی

این ماه هم اقدام کردم

یه هفته قبل موعد تبخال زدم،بدون اینکه تب و اینا داشته باشم یهویی تبخال زدم

تو کل عمرم همچنین تبخالی نزده بودم روز به روز داره بزرگتر میشه

به نظرتون دلیلش چیه؟

چهار روز دیگه موعدمه،سینه درد دارم و درد پریودم نسبت به ماه های دیگه کمتره

احتمالش هست باردار باشم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دو ماه

درد سینه و اینا ممکنه علائم پریودی هم باشه حالا ی چن روز صبر کن ولی راجب اینکه مریض میشی همش منم مث تو تو موقعیت هایی ک براش برنامه می‌چینم ی بلایی سرم میره

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

درد سینه و اینا ممکنه علائم پریودی هم باشه حالا ی چن روز صبر کن ولی راجب اینکه مریض میشی همش منم مث ...

آره خب ولی چند مدته قبل پریود دردسینه نداشتم

این ماه از ده روز قبل موعد داشتم برای همین روش زوم کردم😅

نمیدونم واقعا چیکار کنم،اگه قراره هربار اقدام کنم بلایی سرم بیاد که هیچی دیگه😣

از طرفی این تبخاله هی داره بزرگتر میشه،برای فردا نوبت پیش دکتر پوست گرفتم شاید اون بهم یه راه حل بده…

آره خب ولی چند مدته قبل پریود دردسینه نداشتماین ماه از ده روز قبل موعد داشتم برای همین روش زوم کردم� ...

خب شایدم بارداری باشه تو ک ۲ ماه اقدامی انقدر عجول نباششش

راجب تبخال من مرتب میزنم ، وقتی میزنم نمک و ابلو میزنم روی تبخالم خشک میشه بعدش خوب میشه زود . ی درد خیلیییییییی شدیدی داره ولی سریع بعدش تبخالتو خشک میکنه پیشرویش هم قطع میشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

خب شایدم بارداری باشه تو ک ۲ ماه اقدامی انقدر عجول نباشششراجب تبخال من مرتب میزنم ، وقتی میزنم نمک و ...

ابلو اشتباه گفتممم

ابلیمو

لعنت ب کیبوردم

خب شایدم بارداری باشه تو ک ۲ ماه اقدامی انقدر عجول نباشششراجب تبخال من مرتب میزنم ، وقتی میزنم نمک و ...

نه بخدا سعی میکنم عجول نباشم و بهش فکر نکنم ولی اینکه تو هر دو ماه به یه شکل مریض شدم کلافم کرده…

چجوری استفاده کنم عزیزم؟

نه بخدا سعی میکنم عجول نباشم و بهش فکر نکنم ولی اینکه تو هر دو ماه به یه شکل مریض شدم کلافم کرده…چجو ...

اشکالی نداره حالا اتفاق بود این دوماه

چند قطره ابلیمو بریز روی نمک بزن سر تبخالت خیلی درد افتضاحی داره ولی عالی میشه بعدش