2777
2789
عنوان

نامزدم گوشی من شنود کرده متاسفانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 55 پست
آخه ۴۰ میلیون تا الان لباس و لوازم آرایش خریده حالا طلا و اینارو میشه پس داد چیکار کنم

چه جوری گوشیتو شنود کرده؟؟ 

تلگرام یا همون واتساپ چیزی داشتی، اسکن کرده روی گوشی خودش واردشه

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه ۴۰ میلیون تا الان لباس و لوازم آرایش خریده حالا طلا و اینارو میشه پس داد چیکار کنم

بخاطر ۴۰میلیون میخوای ۴۰سال بدبخت بشی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

عجب چه نامزد دلخرابی فکر کردین کسی نمیتونه از اینکارا بکنه ؟همه میتونن این کارو کنن ولی از اون بالایی میترسن ایشون مبتلا به بزرگترین گناه هستن استماع سمع ،خدا عاقبتتو باهاش بخیر کنه امیدوارم بشینی برا زندگیت با ایشون یه تصمیم عاقلانه بگیری 

عقد نکن حتما مشاوره قبل ازدواج برید اگه خودت نمیتونی بهش بگی به پدرت بگو بهش بگه باید قبل ازدواج چندجلسه مشاوره برید قبول کرد که اونجا یه تصمیمی میگیری نکرد بدون یه جای کارش میلنگه مقاومت میکنه

من با ادم شکاک زندگی کردم مصیبته مصیبت هروز باید خودتو بهش ثابت کنی درعین بی گناهی باید ثابت کنی گناهی نکردی همش تنت میلذزه بخدا ارامشو ازت میگیره حالا من یه بچه دارم نمیتونم دیگه کاری بکنم وهمسرم بعد یه اتفاق اینجوری شد ولی شماهنوز فرصت داری خودتو بدبخت نکن اینجوری بهت بگم من حتی توخونه خودم تنها حق ندارم بمونم صبح که دخترم میره مدرسه باهاش میرم ظهرم باهش برمیگردم الکی انجمن مدرسه شدم که توخونه نباشم وگرنه یسره باید جواب پس بدم حالا بگیربرو تااخرش

چه جوری گوشیتو شنود کرده؟؟ تلگرام یا همون واتساپ چیزی داشتی، اسکن کرده روی گوشی خودش واردشه

چون هر تماسی با هر کسی داشته باشم متوجه میشه واقعا جالبه 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

من هر چن وقت یه بار به تاپیکات میرسم تو نی نی سایت 

و واقعا واسم عجیبه ک هرچی پسر دورته ادمای عجیبی ان طوری که تو واقیت ما نمیبینم همچین ادمایی رو یا اگ باشه خیلی شدت کمتر و انگشت شماره 

ویژگی های همشون ادمای بد دل و شکاک اونم شدید و عجیب غریب (دختر بگرد تو رفتارا و کارای خودت تو ذهنت ببین چ ویژگی داره ک همچین ادمایی و جذب میکنی یه تراپیستم برو)

خودتو بدبخت نکن بخدا این پول ک معیارش قرار دادی خوشبختت نمیکنه    پول خوشبختی میاره ولی در کنار ادمی ک حداقلش مشکل روانی نداشته باشه

من هر چن وقت یه بار به تاپیکات میرسم تو نی نی سایت و واقعا واسم عجیبه ک هرچی پسر دورته ادمای عجیبی ا ...

بخدا خیلی نگران آیندم هستم بخدا مورد چهارم هست که اینجوری میشه من به کسی بدی نکردم که زندگی من اینجوری نیست 

دخترای زشت تر من خوشبخت شدن 

امان از روزی که گدا معتبر شود